Denní horoskop STŘELCE na 3. 1. 2023

Střelec 3. 1. 2023

Dnes toužíte po troše stylu. Rozumné boty a praktické oblečení dostávají přednost před módní obuví a luxusními látkami. Vaše vášeň a smysl pro romantiku jsou na vrcholu, Střelci, takže byste toho mohli využít, co to dá. Můžete očekávat, že díky mimořádnému úsilí, které jste věnovali svému vzhledu, sklidíte obrovskou odměnu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská energie přináší několik důležitých otázek týkajících se blízkého osobního vztahu. Víte, že v sobě skrývá velký potenciál, přesto je tu jeden nevyřešený problém, který, ať byste chtěli sebevíc, prostě nemůžete ignorovat. Pomohlo by, kdybyste se oba sešli a otevřeně si o tom promluvili, protože to možná není tak zlé, jak se zdá.

Práce

Nyní je vhodná doba pro revizi dlouhodobého kariérního plánu. Blíží se pro vás velká změna, a proto buďte připraveni na úpravy. Nemá smysl zůstávat na dosavadní cestě, pokud cítíte, že vás to táhne jiným směrem. Následujte své srdce.

Peníze

Možná budete muset přehodnotit nedávné finanční plány. Vaše hlava je plná nejrůznějších úžasně kreativních nápadů. Pokud jste spisovatel, novinář nebo vydavatel, je to pro vás skvělá doba. Tyto dary však musíte využívat zodpovědným způsobem. Ujistěte se, že své peníze spoříte u spolehlivé společnosti.

Zdraví

Pokud se přistihnete, že příliš ustupujete druhým lidem, protože máte pocit, že jsou na vás závislí, je načase věnovat se sami sobě a přestat se rozptylovat uspokojováním potřeb druhých. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení. Věnovali jste se pravidelně aerobnímu cvičení? Uklidněte se, pokud už to nějakou dobu trvá, ale rozhodně se nejprve snažte vrátit k péči o sebe.

Přečtěte si také