Denní horoskop STŘELCE na 3. 11. 2022

Střelec 3. 11. 2022

Na obzoru se může objevit nový milostný vztah, možná s někým stejně kreativním, jako jste vy. To by mohlo vyvolat určité pochybnosti o sobě samých, zejména o svém vzhledu, ale nepodléhejte jim. Tato osoba je přitahována vaší energií! Mohlo by dojít k několika fascinujícím rozhovorům. City by měly být hluboké. Mohlo by to vést k dlouhodobému závazku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete se cítit povzbuzeni k upřímnému a čestnému rozhovoru - až do určité míry. V některých otázkách můžete být v pokušení chodit kolem horké kaše a nevyjadřovat se zcela jasně. To by byla chyba, zvláště když máte nyní tak dobrou příležitost situaci vyřešit. Nesnažte se vyhýbat pravdě; prostě s ní vyjděte ven, protože jen tak je v tuto chvíli možné problém vyřešit.

Práce

Dnes dochází ke kosmické změně, která bude mít v následujících třech týdnech zásadní vliv. V tomto období byste měli věnovat zvláštní pozornost svému domovu a rodině. Budete-li mít stabilitu tam, budete mít stabilitu i v práci.

Peníze

Těšíte se ze šťastného aspektu, který ovlivňuje sociální skupiny a politiku. Pokud hledáte nové zaměstnání, využijte příznivého impulsu a informujte se o volných pracovních místech s lepšími výhodami nebo o investorech, kteří by se mohli zajímat o váš podnikatelský záměr. Pokud oslovíte stávající kontakty, najdete, co potřebujete.

Zdraví

Když se do toho pustíte, můžete být velice svědomití, pokud jde o váš jídelníček. Vzpomeňte si na lva ve volné přírodě. Pro lva a jeho mláďata je vhodná jen ta nejčerstvější "kořist". Když jde o krmení mláďat, nic jí nestojí v cestě. Zkuste tuto kočičí mentalitu použít při návštěvě místního obchodu s biopotravinami. Přistupte k prodavačům a zeptejte se, která zelenina je nejčerstvější, a dopřejte si to nejlepší, co země nabízí.

Přečtěte si také