Denní horoskop STŘELCE na 3. 12. 2022

Střelec 3. 12. 2022

Mohou se k vám dostat informace týkající se duchovních nebo filozofických záležitostí, které nemusí být zcela důvěryhodné. Neberte to, co dnes uslyšíte, za bernou minci. Blízký přítel nebo milenec může být daleko a vy se můžete cítit osaměle. Nejlepším způsobem, jak odloučení překonat, je zaměstnat se, třeba studiem, výzkumem nebo uměleckou činností.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud s někým zvláštním mluvíte poprvé, buďte trochu opatrní. Můžete být velmi rychle vtaženi do poměrně intenzivní situace, která se později může ukázat jako méně stabilní a jistá, než jste si představovali. Ani diskuse nebude v tuto chvíli nijak zvlášť plodná. Nechte vztah přirozeně rozvinout.

Práce

Možná máte pocit, že každý, s kým komunikujete ohledně pracovních záležitostí, ví něco, co vy ne. Nedovolte, aby tato paranoia ovlivnila váš výkon. Odmítněte ji a místo těchto podivných vibrací se soustřeďte na práci.

Peníze

Ve vašem domě peněz a hodnot je aktivita, která vám dává mnoho příležitostí ke zlepšení vašeho finančního života. Vesmír rozšíří to, co máte a co vyděláváte, a zároveň přinese náhlé přírůstky. Něco se vám může zpočátku zdát bláznivé, ale jakmile to trochu více prozkoumáte, může to po nějakou dobu přinášet peníze. O vašem úspěchu rozhodne to, jak budete komunikovat s ostatními.

Zdraví

Dnes je možný nový pohled - věci, které děláte každý den, se vám mohou zdát nějak jiné - užijte si tuto novou perspektivu! Je důležité být flexibilní a naslouchat vnitřnímu hlasu, který vám říká, kdy se máte přiklonit a kdy od situace odejít. Často vyhovíte v situacích, kdy z toho bude mít prospěch někdo jiný - zeptejte se raději sami sebe, co skutečně potřebujete. Pokud jde o to, co jíte, je moudré dát svému střevnímu traktu pauzu od chleba a mléčných výrobků.

Přečtěte si také