Denní horoskop STŘELCE na 3. 6. 2023

Střelec 3. 6. 2023

Jste vyzváni, abyste se zavázali k něčemu nebo něco slíbili, nejspíš v oblasti milostného života. Uděláte tento rozhodný krok? To je dnešní otázka. V příštích dnech budete nepochybně muset dokázat, co ve vás je. Výzva bude s největší pravděpodobností vycházet z vašich milostných vztahů. Tentokrát není kam utéct, Střelci. Je čas zaujmout stanovisko.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie se jistě postará o velmi živý večer, na který dlouho nezapomenete. Pokud budete komunikovat s někým, koho máte opravdu rádi, pak by to mohlo být docela skandální a obrovská zábava – možná jste si ani neuvědomovali, jaká tato osoba je. Jste-li nezadaní, pak očekávejte, že na vás láska vyskočí z těch nejnepravděpodobnějších míst.

Práce

Možná cítíte potřebu vymanit se a vyzkoušet něco nového. Nyní je skutečně vhodná doba na experimentování a zkoušení nových nápadů a strategií, jak dosáhnout svých cílů. Nalaďte se na svou kreativní mysl. Nebojte se jít proti proudu.

Peníze

Tento týden vesmír posiluje vaši kreativitu, ale také vám trochu ztěžuje práci. Zároveň jsou ovlivněna vaše odvětví komunikace, institucí, karmy a minulých životů. Není čas rozčilovat šéfa nebo dávat okázale najevo svou nezávislost. Snažte se s ním vyjít.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání jste dnes expanzivní a přátelští. Zkuste místo tvrdé skořápky obrátit ke světu své měkké podbřišky a budete překvapeni, co se stane. Existuje však tendence uvíznout v režimu přijímání, proto nezapomínejte na vlastní potřeby. Využijte energii k tomu, abyste si připomněli, co skutečně chcete, a nebojte se to vyslovit. Udělejte si čas na něco jen pro sebe, například pokud jste zaneprázdnění rodiče. Pomůže vám to lépe pomáhat druhým.

Přečtěte si také