Denní horoskop STŘELCE na 30. 11. 2022

Střelec 30. 11. 2022

Dnešek bude odlehčený – a právě včas. Život tam na chvíli zvážněl. Usmívejte se a zkuste se vymanit z běžné rutiny. Jaký smysl má tolik práce, když se odměníte jen tím, že se doma sesunete do křesla? Vyjeďte si místo toho na hodinku nebo dvě na výlet do přírody. Udělá vám to dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pro jednou v životě můžete odhodit tu hlubokou a záhadnou zeď ticha, která vás obvykle obklopuje všude, kam jdete. Uvolněte se a nevnímejte každého člověka, který se k vám přiblíží, jako potenciálního nepřítele. Opravdu můžete mluvit otevřeněji a svobodněji, aniž byste museli hrát ty mocenské hry, ve kterých obvykle vynikáte. Budete se rádi zapojovat.

Práce

Mapa, na kterou se díváte, se vůbec nepodobá krajině před vámi. Není čas tlačit na pilu. Je čas se držet zpátky a být opatrný.

Peníze

Ve vašem sektoru peněz a hodnot se projevuje aktivita, která vám dává mnoho příležitostí ke zlepšení vašeho finančního života. Vesmír rozšíří to, co máte a co vyděláváte, a zároveň přinese náhlé přírůstky. Něco se vám může zpočátku zdát bláznivé, ale jakmile to trochu více prozkoumáte, může to po nějakou dobu přinášet peníze. O vašem úspěchu rozhodne to, jak budete komunikovat s ostatními.

Zdraví

Využijte svou jemnější stránku a všimněte si, že potřebujete změnit své zaměření. Dnešní aspekty vás žádají, abyste se zaměřili na mateřskou, pečující stránku života. Existuje něco, co potřebujete a doufáte, že vám to poskytne někdo jiný? Kompenzujete si to tím, že poskytujete druhým, co můžete, místo abyste se soustředili sami na sebe? Udělejte si čas a znovu se zaměřte na sebe tím, že si uklidíte skříň nebo ledničku, což je projekt založený na vašich vlastních potřebách.

Přečtěte si také