Denní horoskop STŘELCE na 30. 9. 2022

Střelec 30. 9. 2022

Dnes byste se mohli zaměřit na nejasnější oblasti své práce. Může jít o hloubkový výzkum, zkoumání možností nových podniků nebo o něco tak všedního, jako je úklid složek. Mohlo by dojít k intenzivním rozhovorům týkajícím se těchto záležitostí. Nebuďte překvapeni ničím, co objevíte. Podivné předměty nebo informace jsou rozhodně v nedohlednu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že místo obvyklého sofistikovaného přístupu, kdy královsky rozhodujete o tom, zda je někdo vhodný partner, nebo ne, se rozhodnete pro čistý dětský údiv. Spatříte někoho v přeplněné místnosti a pro jednou k němu rádi přiskočíte a obletíte ho svým přirozeným a naprosto nevinným způsobem. Kdyby to byl kriket, určitě byste skórovali.

Práce

Nemáte dobré vztahy s přáteli a rodinou. Je to většinou způsobeno tím, že máte hlavu stále plnou odpadků, které vám zůstaly z pracovního týdne. Věnujte se nějaké činnosti, která vám pomůže vyčistit mysl a začít znovu.

Peníze

Snažíte se nalézt řešení neustálé finanční tísně. Stáváte se autoritou v tom, co děláte. A jste připraveni zpeněžit všechny své těžce vydělané peníze. Vesmír ovlivňuje vaše peníze a hodnoty a ukazuje, že peněžní tok by se měl s trochou snahy a následování velmi brzy zvýšit.

Zdraví

Vážná péče o zdraví může být příjemným procesem. Nezapomeňte pomalu zvyšovat množství pohybu a nové aktivity zavádět opatrně. Snažte se upravit své stravovací návyky malými změnami - ale provádějte tyto změny! Chcete-li například omezit mléčné výrobky, vzdejte se nejprve některých jejich forem, které vám nebudou skutečně chybět, například sýru na sendviči. S každým rozhodnutím, které uděláte, si všimnete, že vaše uvědomění stoupá.

Přečtěte si také