Denní horoskop STŘELCE na 31. 12. 2022

Střelec 31. 12. 2022

Plány na večírek nebo nějaké skupinové setkání by vám mohly zabrat hodně času a energie, Střelci. Možná budete muset napsat spoustu dopisů, vyřídit spoustu telefonátů nebo se věnovat jiné komunikaci, ale pravděpodobně se to ukáže jako skvělá záminka pro kontakt s přáteli. Dnešek by se mohl ukázat jako jakýsi večírek před večírkem, což je přesně pro vás. Užijte si den!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Uspořádání planet podporuje hluboké a transformující rozhovory. Pokud jste něco skrývali nebo jste se styděli přiznat si určité potíže či chyby, využijte této příležitosti a sedněte si a promluvte si. Může to vyvolat celou řadu emocí, ale nakonec to bude velmi osvobozující. Zjistíte, že tento proces posílí vaše vzájemné pouto.

Práce

Dnes pro vás začíná nový báječný cyklus štěstí. V následujících třech týdnech si dávejte pozor na příležitosti v oblasti kariéry. Pokud jste v zaměstnání, s nímž nejste spokojeni, je právě teď čas hledat a najít si nové.

Peníze

Máte čas na komunikaci, abyste si mohli vyměňovat názory. To může být velmi příznivé pro zahájení nové kariéry nebo pro postup v té, kterou máte. Jediné, co je zapotřebí, je být věrný sám sobě. Aspekty ovlivňující komunikaci vás činí trochu svéráznými a jedinečnými. Nezáleží vám na tom, co si myslí ostatní, a proto je pro vás mnohem snazší říct si o to, co si zasloužíte.

Zdraví

Poddejte se dnes své jemné stránce. Tam, kde máte tendenci k erotizaci, nahlédněte hlouběji do svého těla a najděte skutečnou potřebu pod povrchovým vzrušením. Astrální energie vám pomáhá řešit vaše potřeby. Nebojte se udělat změny, které se zdají být nepodstatné: pokud se vám nelíbí vaše fitness aplikace nebo nemůžete vystát posilovnu, kam patříte, udělejte změnu. Takové věci je nejlepší si ujasnit a jednat hned, abyste se nakonec netrestali z dlouhodobého hlediska.

Přečtěte si také