Denní horoskop STŘELCE na 4. 9. 2022

Střelec 4. 9. 2022

Energie, kterou dnes cítíte, vás může natolik vynervovat, že ostatní nebudou vědět, co mají dělat. Aspekty dne vám mohou přinést skutečnou vzpruhu a bylo by moudré naplánovat si různé věci tak, abyste měli možnost je všechny utratit. Zabývejte se fyzickými pracemi. Vytahujte věci, organizujte, stěhujte nábytek – cokoli bude potřeba. Je lepší být produktivní, než všechny přivádět k šílenství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už jste dnes v práci, nebo doma (nebo v obou případech), je to skvělá příležitost položit základy pro to, aby váš vztah později rozkvetl a stal se o něco vášnivějším. Pozvěte někoho, koho byste rádi lépe poznali, k opravdovému rozhovoru. Vládne zde úžasná optimistická energie, tak se neostýchejte. Ve vzduchu je cítit magie.

Práce

Buďte laskaví ke svým spolupracovníkům a zejména k sobě. Dnes budete mít tendenci být ke své práci příliš kritičtí, což je velmi sebezničující. Dejte si pauzu a uvědomte si, že dělat chyby je vždy v pořádku.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká výzva v podobě aspektu v kariéře a autoritě. Přestože může přinést novinky a další podněty do této oblasti, nemusíte mít z toho, co se děje, úplně dobrý pocit. Nebo to můžete vnímat jako ránu svému egu. Vězte, že ať se děje cokoli, není to nic osobního a v budoucnu to jen posílí vaše možnosti.

Zdraví

Dopřejte si dostatek času na to, abyste dnes vše zvládli. Můžete se cítit taženi několika směry najednou a bude vás stát hodně emoční energie, abyste se vyrovnali, než začnete věci realizovat. Ačkoli cvičení může být to poslední, na co myslíte, vezměte v úvahu, že vše, co děláte, bude těžit z ostřejšího soustředění, které budete mít, jakmile dáte svému srdečnímu tepu šanci posílit a napumpovat čerstvou krev do vašeho systému!

Přečtěte si také