Denní horoskop STŘELCE na 5. 1. 2023

Střelec 5. 1. 2023

Střelci, možná se dnes cítíte obzvlášť dobrodružně. Stejné staré ulice a budovy ve stejném starém městě se vám mohou zdát náhle těsné. Proto možná popadnete blízkého přítele nebo drahou polovičku, naskočíte do auta a vyrazíte do hor nebo k oceánu. Pravděpodobně si potřebujete odpočinout. Pracovali jste velmi tvrdě a pravděpodobně by vám prospěl nějaký čas strávený v přírodě. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste přemýšleli, jak někomu říct, co cítíte, může vám pomoci energie, která dnes vychází z planet. Nejenže vám umožní pochopit, proč cítíte to, co cítíte, ale také vám pomůže vyjádřit se jasněji. Bylo by moudré této situace využít, protože nebude trvat věčně.

Práce

Kromě vašeho nápadu funguje i mnoho dalších. Rozhlédněte se kolem sebe a zvažte alternativní techniky, než začnete plýtvat vlastními zdroji tím, že se budete soustředit pouze na jednu myšlenku nebo jeden soubor myšlenek. Zapojte moudrost, která vás obklopuje.

Peníze

Možná budete muset přehodnotit nedávné finanční plány. Vaše hlava je plná nejrůznějších úžasně kreativních nápadů. Pokud jste spisovatel, novinář nebo vydavatel, je to pro vás skvělá doba. Tyto dary však musíte využívat zodpovědným způsobem. Ujistěte se, že si peníze ukládáte u spolehlivé společnosti.

Zdraví

Intenzivní pocity, které mohly začít včera, budou dnes ještě o něco intenzivnější. Pokud si tuto energii užíváte, pak vás pravděpodobně napadlo několik hlubokých myšlenek, které si budete chtít poznamenat pro budoucnost. Věřte, že mnoho lidí také pociťuje dopad této intenzivní emocionální energie. Dopřejte si potřebné uvolnění energickým cvičením nebo krátkým během poté, co skončíte s prací.

Přečtěte si také