Denní horoskop STŘELCE na 5. 10. 2022

Střelec 5. 10. 2022

Můžete mít pocit, že jedete po dálnici a najednou se všechny pruhy spojí. Toto úzké hrdlo by ve vás mělo vyvolat napětí a potíže. Vaší první reakcí může být nechat všechny ostatní lidi projet. Mějte na paměti, že v takový den se nikdy nedostanete tam, kam potřebujete, pokud nebudete agresivnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás z obvyklých zvyklostí vyvede někdo z jiné země, kdo je báječně přitažlivý a také nesmírně svůdný. Planetární konfigurace prozrazuje, že s tímto současným setkáním je spojena nějaká událost z minulosti, i když se toto spojení může zdát poněkud chatrné. Přesto je to znamení, že vše je v pořádku a může se to jen zlepšit.

Práce

Obrácením pozornosti k jiným záležitostem ty obtížné nezmizí. Překážkám se můžete postavit čelem. Buďte vždy otevřeni k vytvoření přátelského a kooperativního dialogu. Díky tomu bude den probíhat mnohem hladčeji.

Peníze

Toto období se týká kariéry a autorit. Možná jste k někomu dlouho vzhlíželi, abyste si uvědomili, že nyní máte stejné nebo větší zkušenosti jako on. Je čas, abyste převzali novou životní roli a přijali odpovědnost, která s ní souvisí. Když to uděláte, zjistíte, že jste se stali takovým člověkem, kterého jste celou dobu nejvíce obdivovali.

Zdraví

Musíte chránit své srdce před vysokou hladinou cholesterolu. Nasycené tuky (v živočišných produktech a mléčných výrobcích) stimulují játra k tvorbě LDL cholesterolu a existuje řada důkazů prokazujících jejich nepříznivý vliv na tepny. Lepší jsou nenasycené tuky, ty jsou v avokádu, arašídech a olivovém oleji. Žijte a učte se!

Přečtěte si také