Denní horoskop STŘELCE na 5. 12. 2022

Střelec 5. 12. 2022

Vaše energie a nadšení jsou na nejvyšší úrovni. Váš život, podnikání a finanční záležitosti se vyvíjejí velmi dobře a nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo v dohledné době změnit. Také romantika by se měla vyvíjet velmi dobře. To by mělo dělat zázraky s vaším sebevědomím. Ať už děláte cokoli, pokračujte v tom! Máte se na co těšit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy jsou to právě potíže, které se ve vztazích objevují, co později vede k většímu porozumění a hloubce komunikace mezi dvěma lidmi. Právě teď se pravděpodobně vynoří mnoho nepřiznaných pocitů, které mezi vámi a vaším partnerem (současným nebo budoucím) způsobovaly zbytečné napětí. Pokud se vám je podaří v duchu důvěry zpracovat, může se stát, že se váš vztah výrazně posílí.

Práce

Přibalte si své brnění mezi ostatní pracovní nástroje ještě dnes. Nadřízení mohou být při hodnocení vašeho výkonu mimořádně přísní, takže buďte připraveni. Snažte se nebrat si nic osobně a pamatujte, že je to jen práce - můžete odejít, kdykoli budete chtít.

Peníze

Ve vašem domě peněz a hodnot je aktivita, která vám dává mnoho příležitostí ke zlepšení vašeho finančního života. Vesmír rozšíří to, co máte a co vyděláváte, a zároveň přinese náhlé přírůstky. Něco se vám může zpočátku zdát bláznivé, ale jakmile to trochu více prozkoumáte, může to po nějakou dobu přinášet peníze. O vašem úspěchu rozhodne to, jak budete komunikovat s ostatními.

Zdraví

Možná dnes budete bojovat o převahu, protože energie může být poměrně napjatá. Je to něco podobného, jako když se rodiče hádají a děti jsou odkázány samy na sebe. Jste docela schopni udělat pro sebe to, co potřebujete: jíst tři zdravá jídla, mít trochu pohybu a nenamáhat se s vybíráním po druhých. Den však bude po všech stránkách lepší, pokud se vám podaří někdy podniknout něco zábavného.

Přečtěte si také