Denní horoskop STŘELCE na 5. 6. 2023

Střelec 5. 6. 2023

Střelci, neúspěch v kariéře vás může zmást. Nezblázněte se. Je to jen dočasné. Vaše odhodlání, výkonnost a praktičnost by se o to měly v mžiku postarat. V podstatě se pravděpodobně cítíte optimisticky, pokud jde o budoucnost, a je nepravděpodobné, že byste tuto energii v dohledné době změnili. Snažte se dnes netrápit problémy. Věnujte čas odpočinku a užívejte si společnosti přátel a rodiny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedělejte si příliš velké starosti, pokud ani vy, ani vaše drahá polovička netušíte, co se mezi vámi skutečně děje. Planetární energie mění normálně jasné záležitosti v nejasné a iluzorní tvary, takže můžete mít pocit, že už nerozumíte pravdě o situaci. Za pár dní bude všechno jinak; mezitím nepodnikejte rozhodné kroky na základě svého současného vnímání.

Práce

Abyste dosáhli svých cílů v oblasti kariéry, musíte se v současné době více zakotvit. Držte se svých snů, ale nezapomínejte, že k tomu, abyste mohli své cíle v současné době projevit, musíte být realističtější.

Peníze

Tento týden vesmír posiluje vaši kreativitu, ale také vám trochu ztěžuje práci. Zároveň jsou ovlivněna vaše odvětví komunikace, institucí, karmy a minulých životů. Není čas rozčilovat šéfa nebo dávat okázale najevo svou nezávislost. Snažte se s ním vyjít.

Zdraví

Vaše břicho by dnes mohlo být trochu citlivé. Ke zklidnění podrážděného žaludku použijte mátový nebo heřmánkový čaj. Pokud se necítíte na cvičení, věnujte trochu času lehkému protažení celého břicha. Zaměřte svou pozornost na trávicí proces a jezte lehce: polévky a vařená zelenina by vašemu žaludku dopřály odpočinek. Pokud můžete použít bio zeleninu, je to vždy vhodnější. Možná vás potěší, když si na webu vyhledáte informace o ekologickém zemědělství, abyste se dozvěděli více o tom, jak se fyzicky a duchovně vyživovat.

Přečtěte si také