Denní horoskop STŘELCE na 6. 10. 2022

Střelec 6. 10. 2022

Lidé se mohou zdát trochu tvrdohlavější a emotivnější než obvykle. Snažte se k tomu nepřispívat tím, že budete ješitní a tvrdohlaví. Není čas na rozjímání. Je čas jednat. Máte všechny informace, které potřebujete. Ujistěte se, že aktivně získáváte pozornost, kterou si zasloužíte, a vzdáváte hold lidem, kteří vám na této cestě pomohli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli jste velmi zamilovaní do romantiky a vášně, je to spíše ohnivý než vodní druh. Díky planetárnímu uspořádání můžete v tomto období potkat někoho, kdo vám vyrazí dech. Může se však jednat o osobu, která se k vám hluboce připoutá a která má tendenci hodně plakat, což by vás mohlo trochu dusit.

Práce

Nyní se vám bude lépe dařit, protože lidé budou spíše spolupracovat s vámi než proti vám. Přístup ostatních lidí zaměřený na detaily vám pomůže získat informace a chladná fakta, která potřebujete k tomu, abyste se prosadili.

Peníze

Toto období se týká kariéry a autorit. Možná jste k někomu dlouho vzhlíželi, abyste si uvědomili, že nyní máte stejné nebo větší zkušenosti jako on. Je čas, abyste převzali novou životní roli a přijali odpovědnost, která s ní souvisí. Když to uděláte, zjistíte, že jste se stali takovým člověkem, kterého jste celou dobu nejvíce obdivovali.

Zdraví

Jste rádi středem pozornosti, ale být neustále středem pozornosti může být trochu nudné! Využijte energii současného aspektu k tomu, abyste rozzářili své vnitřní světlo a zjistili, jakou pozornost si můžete v příštích měsících věnovat. Věnujte zvýšenou pozornost svému jídelníčku. Vaše strava určuje zdravotní vzorce, které budete prožívat. Pro lesklé vlasy si přidejte do čaje řepík (bylinná esence)!

Přečtěte si také