Denní horoskop STŘELCE na 6. 12. 2022

Střelec 6. 12. 2022

Možná si budete připadat jako roztěkaný mozek, když zapomenete, kam jste si dali klíče, a do sušičky dáte prací prášek s čerstvě vypraným oblečením. Váš mozek je rozhozený na všechny strany a může být těžké dotáhnout do konce cokoli, co jste začali. Nenechte se tím příliš unést. Nechte se unášet proudem a nesnažte se nutit do ničeho, co není přirozené.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Více než většina ostatních chápete sílu lásky, která dokáže proměnit obtížné vztahy v zázraky komunikace mezi srdci. Příležitost k proměně jednoho konkrétního blízkého vztahu, který vám možná působí problémy, vám bude dnes předána na talíři. Chce to jen odvahu být upřímný, otevřený a zranitelný, abyste právě takovou změnu umožnili. Odvažte se být...

Práce

Všude kolem vás se dnes dějí dobré věci, ale bohužel máte pocit, že se nedějí vám. Nenuťte se být někým, kým nejste. Buďte trpěliví. Tohle není vlak, ve kterém byste měli jet. Brzy se k vám nějaký přiblíží.

Peníze

Můžete být velmi disciplinovaní, pokud jde o váš peněžní život, protože usilujete o bezpečnou a krásnou budoucnost. V této době je váš peněžní život podporován velkým způsobem. Hvězdy vás nyní vyzývají, abyste přehodnotili své největší naděje a sny, tedy to, jaké jsou, jakou mají pro vás trvalou hodnotu a jak za nimi jdete. Nyní byste měli podniknout potřebné kroky a dosáhnout všeho, po čem toužíte.

Zdraví

Obvykle jste docela šťastný a zdravý člověk. Dokud jste středem pozornosti a cítíte obdiv okolí, jste plní energie a málokdy zpomalíte. Aby však tento oheň nevyhasl, musíte se starat o nesčetné potřeby svého těla. Představte si, jak byste se stravovali a jaký rozvrh byste dodržovali v dokonalém světě. Vizualizace je výchozím bodem. Vaše potěšení z neobvyklého jídla vás může motivovat k vyzkoušení nových receptů, které nakonec povedou ke zdravějšímu stravování.

Přečtěte si také