Denní horoskop STŘELCE na 7. 9. 2022

Střelec 7. 9. 2022

Střelci, náhlá touha po nezávislosti na zaměstnání, stagnujícím domácím životě nebo nefunkčním vztahu se vám nyní může zdát neodolatelná. Možná vás napadnou pobuřující nápady na změnu zaměstnání, stěhování nebo hledání nového partnera. Tyto nápady by mohly být realizovatelnější, než se zdá, ale dnes není ten správný den na rozhodování. Počkejte několik dní a pak své nápady znovu zvažte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete mít pocit, že jste na určité úrovni prohráli. Možná nejde ani tak o to, co vám udělal někdo jiný, ale o to, co jste udělali vy sami sobě. Možná se v poslední době objevil problém, v němž jste nebyli věrní svému přesvědčení. Možná jste se na nějaké úrovni levně prodali. Věnujte čas tomu, abyste si to promysleli.

Práce

Podívejte se na pozitivní aspekty. Najděte důvody, proč bude nápad úspěšný, a ne proč selže. Vítězem se dnes stane ten, kdo dokáže vytěžit maximum z nefunkční a obtížné situace, ne ten, kdo se zabývá negativními aspekty.

Peníze

Nyní máte ve svém kariérním sektoru výhodu. Vaše dlouhodobé kariérní cíle se již nějakou dobu dostávají do popředí. Nyní však disponujete kreativitou, mozkovou kapacitou, hladem a vynalézavostí, abyste mohli věci dotáhnout do konce. Jedinou nevýhodou je, že kariérní změny, které provedete, nemusí vždy dobře vyhovovat vašemu egu. Vězte, že jsou nakonec pro dobro věci.

Zdraví

Vaše pocity vás povedou, pokud jim to dovolíte. Existuje pokušení vydat se cestou, která vám přinese největší uznání, ale bylo by ve vašem nejlepším zájmu začít se otevírat uznání zevnitř. Dostat se k tomu, co chcete, je možnost, kterou dáváte sami sobě  nemá to nic společného se schválením zvenčí. Zamyslete se tedy nad svým tělem a nad tím, jak se v něm dnes cítíte. Existuje nějaký nepříjemný zdravotní problém, který byste si přáli, aby tu nebyl? Začněte s řešením svých problémových oblastí.

Přečtěte si také