Denní horoskop STŘELCE na 9. 12. 2022

Střelec 9. 12. 2022

Tento den je vhodný k tomu, abyste se drželi při zemi. Jakákoli pozornost, která vám dnes přijde do cesty, je podezřelá. Nevěřte motivům nikoho, kdo se vás příliš vyptává nebo kdo se zdá být příliš zaujatý čímkoli, co děláte. Tento den není vhodný k tomu, abyste zahajovali nové projekty nebo pokročili v navazování nových známostí. Ztraťte se v honbě za vlastními zájmy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít nutkání vyjádřit, co skutečně cítíte k poslední osobě ve svém životě. Máte sice tendenci skrývat své skutečné emoce, ale dnes máte chuť říct to tak, jak to je, a to může současný svazek upevnit a posílit víc než jakýkoli pobuřující projev vaší náklonnosti, který jste v poslední době mohli dát najevo.

Práce

Komunikace s potenciálními zaměstnavateli bude dnes velmi pozitivní. Nepochybujte o tom, že budete schopni kohokoli o čemkoli přesvědčit, i když nebudete mít ponětí, o čem mluvíte.

Peníze

Můžete být velmi disciplinovaní, pokud jde o váš peněžní život, protože usilujete o bezpečnou a krásnou budoucnost. V této době je váš peněžní život podporován velkým způsobem. Hvězdy vás nyní vyzývají, abyste přehodnotili své největší naděje a sny, tedy to, jaké jsou, jakou mají pro vás trvalou hodnotu a jak za nimi jdete. Nyní byste měli podniknout potřebné kroky a dosáhnout všeho, po čem toužíte.

Zdraví

Možná je toho na vašem seznamu víc, než máte pocit, že můžete kdy splnit. Nenechte se odradit tím, že nemůžete udělat všechno, nebo tím, že se zítra nemůžete stát v něčem nejlepší. Přetížení bude brzdit váš pokrok. Cílem je pomalu se otevřít vnitřnímu hlasu, který intuitivně ví, co je v daném životním období správné. Zdravotní praktiky přicházejí a odcházejí. Jde o to, abyste zůstali všímaví a dokázali vycítit, kdy se vaše potřeby změní.

Přečtěte si také