Denní horoskop VAH na 26. 11. 2022

Váhy 26. 11. 2022

Vaše emoce dnes mohou zastřít vaši intuici. Možná nebudete vnímat myšlenky a pocity druhých tak jako obvykle a můžete se cítit v nevýhodě. Jedná se však pouze o dočasný stav. Dnes se budete muset spolehnout pouze na logiku. To by vám nakonec mohlo být užitečné. Intuice je nejužitečnější, když se spojí s intelektem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu jsou cítit pozitivní změny, které se nejspíš týkají vaší domácí situace. Možná s partnerem (současným nebo budoucím) uvažujete o stěhování do nového domu nebo o koupi či prodeji nemovitosti. Je možné, že toto rozhodnutí nyní posunete o krok dál a začnete naplňovat detaily útržkovitého plánu. Buďte si jisti, že ať už se nyní rozhodnete jakkoli, je to velmi dobré znamení. Budoucnost vypadá velmi dobře!

Práce

Obklopte se dobrou, povznášející hudbou, kterou máte rádi. Uklidňující melodie vám zklidní náladu a přiměje vás jasněji přemýšlet o tom, jaké jsou vaše potřeby a jaké jsou vaše konečné kariérní cíle. Přemýšlejte v širším měřítku. Hudba vám v tom pomůže.

Peníze

Podpůrný aspekt nyní ovlivňuje váš dům peněz a hodnot. Vesmír naznačuje, že bude přicházet více peněz a více příležitostí k výdělku. Je zde také náznak hlubších změn, které se odehrávají v delším časovém období. Nyní budete realizovat nové plány, abyste ušetřili peníze do budoucna. Investujte je a zajistěte si jejich růst. Dobrá práce, chytrolíne!

Zdraví

Díky planetární konjunkci je tento den vhodný pro mazlení, sbližování se s blízkými, pokud je to možné, nebo pro to, abyste byli dobrými rodiči, manželi a přáteli. Možná si všimnete, že se nesoustředíte na vztahy, které vás nedojímají: lidé, s nimiž si příliš nerozumíte, nebo obyčejný člověk na ulici dnes nemusí být příjemcem vašeho úsměvu. Zůstaňte blízko domova a buďte přítomni své citové pravdě.

Přečtěte si také