Denní horoskop VAH na 26. 8. 2022

Váhy 26. 8. 2022

Vaše představivost je vždy plodná, ale dnes je obzvlášť produktivní, možná až překvapivě, Váhy. Mohli byste přijít s nápady na nejrůznější nové projekty. Přátelé by s vámi mohli chtít spolupracovat a měli by mít čím přispět. Některé ze svých nápadů si určitě zapište, abyste se k nim mohli později vrátit. Dnes se vám nepodaří všechno stihnout!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mluvení se dnes může zdát o něco obtížnější, zejména pokud jde o vaše nejbližší vztahy. Planetární konfigurace, která se vytváří na nebi, přináší pocit odcizení. Může to být způsobeno tím, že jste měli příliš mnoho práce nebo jiných povinností a závazků, které znamenaly, že jste spolu sdíleli méně času. Přestože se mohou objevit zraněné city, najděte si čas říct, jak se cítíte.

Práce

V následujících třech a půl týdnech budou pracovní jednání obtížná. Vzniknou třenice a bude pro vás obtížné dosáhnout nějakého kompromisu. Neberte si nic osobně. Komunikace obecně je v této době mimo provoz.

Peníze

Toto období je plné výzev, kdy vesmír vyvolává nejrůznější emoce, z nichž některé mohou být cenné, pokud jde o vydělávání peněz. Váš mozek uvolňuje některé ze svých nejkreativnějších materiálů, takže si připravte tužku a papír, abyste si mohli zapsat, co prožíváte. Přetvořte to v něco výjimečného a dejte se do práce, abyste to prodali s maximálním ziskem!

Zdraví

Dnes rozhodujete vy. Vaše jasnovidecké schopnosti číst myšlenky druhých lidí jsou obzvláště přesné. Nic vám nepomůže více, ať už po fyzické, nebo emocionální stránce, než dechová cvičení. Běh nebo jiné aerobní cvičení, například jóga, vás dnes velmi povzbudí. Dýchání vám pomůže i s načasováním. Když budete sledovat svůj vlastní dech, budete vědět, kdy se nadechnout a kdy vydechnout, a následně můžete intuitivněji poznat, kdy něco říct a kdy mlčet.

Přečtěte si také