Denní horoskop VAH na 5. 12. 2022

Váhy 5. 12. 2022

Soused může prožívat těžké chvíle a potřebuje nyní další podporu. Ve vašem okolí by se mohl otevřít nový podnik, který vám nějakým způsobem otevře dveře. Může to být nová pracovní příležitost nebo to může znamenat efektivnější způsob fungování ve vaší současné profesi. Nedivte se, pokud dnes strávíte hodně času řízením.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes není dobré maskovat svůj smutek nebo úzkost za spoustu neduhů, místo abyste partnerovi (současnému nebo budoucímu) řekli, co máte skutečně na srdci. Budete mít pocit, že se schováváte, nebo že se schováváte za to, co má být spornou bolestí hlavy. To, co skutečně potřebujete, je vyjádřit určité pocity, které jste s velkou námahou skrývali. Už to není moudré.

Práce

Dnes máte dobré předpoklady k tomu, abyste učinili zásadní kroky v oblasti své kariéry. Zjistíte, že lidé kolem vás vaše sny mimořádně podporují, a tak neváhejte snít ve velkém. Uspějete v tom, do čeho se pustíte.

Peníze

Nyní bude pro vás komunikace o něco obtížnější. Lidé vás mohou vnímat jinak, než jste, nebo z vašich slov vyčíst něco, co tam není. Ať už je to jakkoli, nemějte pocit, že se musíte bránit. Váš domácí život a emoce se mohou na krátkou dobu rozšířit a mohou být nestabilní. Než abyste nechali napětí eskalovat, raději pěstujte trpělivost. Vězte, že se to brzy zlepší.

Zdraví

Konflikty nejsou vaší specialitou a možná se dnes otočíte zády k těm, kteří se v nich zdánlivě vyžívají. Nesnažte se pochopit, proč druzí dělají to, co dělají, nebo říkají to, co říkají. Pokud se vám podaří vyhnout se zapojení do konfliktu, poplácejte se po zádech. Berte se dnes vážně a myslete na své zdraví. Vaše záda podporují vaše tělo v době stresu. Je důležité, abyste přiměřeně uvolnili celá záda. Na místě je jóga nebo horká koupel.

Přečtěte si také