Denní horoskop VAH na 6. 11. 2022

Váhy 6. 11. 2022

Další nástroje můžete do své sady přidat ještě dnes. Vyjádřete své obavy a zjistíte, že se vám užitečné prostředky samy nabízejí. Udržujte komunikační linky otevřené a nechte informace proudit. Když budete myslet sami za sebe - a myslet ve velkém -, získáte velkou expanzivitu. Nenechte se strhnout emocionální stránkou věci. Zajímejte se o fakta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety společně vytvářejí hluboký pocit vášně a touhu vlastnit nebo vlastnit milovanou osobu. Vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu) to může vadit, což by mohlo způsobit blok v komunikaci. Pokud chcete věci zlepšit, zkuste se od toho odpoutat. Dokud se budete pevně držet, bude se bránit vašim námluvám.

Práce

Vše pracuje ve váš prospěch. Odložte dlouhodobé potíže, které prožíváte, a soustřeďte se na přítomnost. V současné situaci, ve které se nacházíte, se pro vás skrývá velký potenciál. Nyní je čas, abyste se rozšiřovali, nikoliv smršťovali.

Peníze

Nyní získáte další dávku energie. Budete hodně komunikovat, protože aspekty ovlivňují váš stylový dům a vystupování ve světě. Pokud jste si přáli nějakou proměnu, tento týden s ní můžete začít. Lidé vás budou vnímat jako někoho, koho je třeba brát vážně. Seberte odvahu a oblečte si oblek. Je čas požádat o zvýšení platu!

Zdraví

Někdy je těžké věnovat pozornost hlavnímu poselství, a právě teď by to mohlo být jedno z takových období! V těchto dnech je na planetě mnoho vzrušení - mnoho lidí chce konat dobro, aby vyvážili velkou bolest, kterou jsme všichni pocítili v uplynulém roce. Vaším úkolem je udělat něco dobrého pro sebe - pro své tělo, svou mysl, svůj domov. Soustřeďte se na sebe a budete mít lepší pozici k tomu, abyste se připojili ke svým vrstevníkům na planetě a pracovali pro větší dobro naší společnosti.

Přečtěte si také