Denní horoskop VODNÁŘE na 12. 7. 2024

Vodnář 12. 7. 2024

Intenzivní sny o někom, koho jste dlouho neviděli, by vás mohly přimět k zamyšlení nad tím, co tato osoba nyní dělá, Vodnáři. Mohlo by to také probudit touhu být znovu v kontaktu. Pokud můžete, zavolejte. Možná budete příjemně překvapeni. Zvýšená psychická citlivost by mohla způsobit, že lépe porozumíte myšlenkám a pocitům členů rodiny. Komunikace všeho druhu by dnes měla probíhat dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální prostředí může znamenat, že si pletete, co vám někdo blízký říká nebo se vám snaží sdělit. Pokud jste schopni jít do společnosti, nepředpokládejte hned, že jen proto, že určitá velmi žádoucí osoba mluví, usmívá se, přikyvuje a zřejmě se o vás velmi vážně zajímá, s vámi chce v důsledku toho chodit. Počkejte, než uděláte nějaké (trapné) závěry.

Práce

Uvidíte, co vám vaše psychické schopnosti mohou přinést na pracovišti. Je načase, abyste se vážně zamysleli nad rozvíjením tohoto svého úžasného talentu a začali hledat způsoby, jak jej využít na plný úvazek.

Peníze

Tento týden se kolem vašeho peněžního života odehrává spousta astrologických aktivit. Aspekty urovnávají vztahy mezi mužskou a ženskou energií. Věnujte větší pozornost tomu, za co doma utrácíte. Může to být více, než si myslíte.

Zdraví

Denní planetární energie vám může být velmi prospěšná. Aspekt, který je ve hře, se vás ptá, co potřebujete, abyste se cítili dobře, a pomáhá vám tím, že zdůrazňuje oblasti života, které jsou důležité pro vaše zdraví. Planety nelžou. Občas vás mohou přimět vidět svět skrze růžové brýle, ale také vám mohou srozumitelně sdělit fakta.

Přečtěte si také