Denní horoskop VODNÁŘE na 14. 11. 2022

Vodnář 14. 11. 2022

Můžete se cítit emocionálně dobře, ale čím více se projevujete, tím kritičtější jsou ostatní k vaší citlivosti. Za takových okolností se bohužel můžete uzavřít do sebe. Máte hodně co cenného lidi naučit, ale ostatní nejsou připraveni se to naučit. Snažte se nebrat si to osobně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je velmi dobré si myslet, že máte určitý vztah pod kontrolou a že stačí lusknout prsty. Dnešek však bude dnem, kdy budete sami nuceni dostat se do situace, v níž budete muset svá očekávání upravit. Váš partner (současný nebo budoucí) může být unavený z toho, že musí plnit nesplnitelná očekávání, a začne ukazovat svou pravou tvář. Jak se s tím vyrovnáte?

Práce

Někdo, s kým spolupracujete, bude nečekaně potřebovat vaši pomoc. Není nutné, abyste kvůli němu všeho nechali, ale měli byste se mu snažit pomoci. Spolupracujte a dosáhnete velkého úspěchu.

Peníze

V oblasti kariéry jste hodně aktivní, což by vám rozhodně mohlo přinést více peněz. Možná obdržíte zprávu od šéfa nebo spolupracovníka, která navždy změní váš život, nebo dostanete zprávu od vesmíru, že je čas změnit kariéru na něco, co pro vás bude mít větší význam. Peníze přicházejí, když následujete své srdce.

Zdraví

Zrovna když se tempo každodenního života stává zvládnutelným, přijde zádrhel! Může být velmi dobře vnitřní, a proto je těžké vědět, jak vyjádřit frustraci, kterou cítíte. Nechte to den nebo dva uležet. Dnešní planetární aspekt ve vás vyvolá citlivost: sepište si své pocity a prostě se snažte se v tom všem zorientovat. Nedělejte si starosti s ostatními lidmi. Prozatím je prioritou péče o sebe a uspokojování vlastních zdravotních potřeb.

Přečtěte si také