Denní horoskop VODNÁŘE na 14. 9. 2022

Vodnář 14. 9. 2022

Může se zdát, že všichni ostatní mají svůj cíl a projekt, jen vy ne, Vodnáři. Zatímco všichni vyrážejí do boje, vy si možná stále nejste jisti, zda je to závod, který chcete běžet. Netlačte se do něčeho, co nechcete dělat. Energie dne je rychlá a dobrodružná, ale pokud se necítíte na boj, nenuťte se do něj.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná jste tušili něco zajímavého v tom, jak se na vás určitá osoba dívá. Dnes máte možnost skutečně zjistit, jak se tato osoba skutečně cítí. Ačkoli to může být zpočátku trochu nepříjemné, brzy zjistíte, že si docela rozumíte, což vytvoří skvělý začátek vztahu. Do vašeho života konečně vstoupí vášeň.

Práce

Žijete ve světě fantazie a právě teď se cítíte zrazeni svými představami. Vaše sny vás nevedou na místo, kam byste chtěli. Buďte trpěliví. Potřebujete jasněji pochopit minulost, než se budete moci pohnout kupředu s budoucností.

Peníze

Peníze pro vás mohou být víc než jen odměna za dobře odvedenou práci. Peníze se nyní mohou stát způsobem, jak se spojit s minulými životy, sny a pomíjivými částmi života. Pokud v sobě chováte nápad na něco, čím byste se nejraději živili, může vám tato doba poskytnout právě ten impuls, abyste jej uskutečnili ve svém skutečném životě. Sny se za těchto podmínek mohou stát skutečností.

Zdraví

Abyste mohli být aktivním myslitelem, je třeba mít aktivní tělo. Zvláště to platí pro znamení, které má tendenci se utápět v nerovnostech každodenního života. Zkuste o cvičení přemýšlet jako o něčem, co si tělo zaslouží. Až vám to bude chtít vaše mysl rozmluvit nebo vás bude chtít přesvědčit, že prokrastinace je v pořádku, vzpomeňte si, že tělo může být myslí ignorováno (až do určité míry) a vy musíte být mistrem mlčících a utlačovaných! Je to spravedlivé.

Přečtěte si také