Denní horoskop VODNÁŘE na 17. 11. 2022

Vodnář 17. 11. 2022

Náhlá prozření a odhalení by vám mohla umožnit provést některé dlouho žádané změny. Šťastná náhoda vám může přinést nečekanou sumu peněz. V noci by vás mohly pobavit neobvyklé sny. Sledujte je, protože by mohly obsahovat poselství, která vám pomohou uskutečnit vše, co chcete. Tento den je ve znamení šťastného vývoje a příjemných překvapení.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že budete mít větší úspěch při seznamování, pokud si na dnešní večerní setkání nevezmete příliš okázalé oblečení nebo příliš mnoho zlata. Buďte střídmější jak ve svém vzhledu, tak ve způsobu vyjadřování. Na všechny správné lidi uděláte mnohem větší dojem, když budete vědět, o čem mluvíte.

Práce

Nedělejte žádná zásadní rozhodnutí. Odložte všechny důležité schůzky. Vaše hlava není zcela stabilní a jakýkoli váš krok nedopadne podle vašich představ. Neexistuje žádná pevnost, která by vás udržela při zemi. Je čas držet se již naplánovaných úkolů.

Peníze

Máte v rukou boj o moc. Vesmír chce, abyste postupovali vpřed tempem, které se rozhodne nastavit, a přitom ovládá a proměňuje vše, čeho se dotkne. Je třeba zmobilizovat spoustu energie – vaši vlastní, možná i vašich zaměstnanců a energii vašeho pracoviště obecně. Lidé od vás očekávají zásadní rozhodnutí, takže je na čase se zvednout.

Zdraví

Povznášející energii, kterou vytváří dnešní příznivý aspekt, můžete využít ke zvýšení svého sebevědomí. Vynaložte veškeré úsilí na to, abyste o sebe pečovali. Dbejte na svůj jídelníček, posilujte své předsevzetí, abyste si každý den dopřáli trochu pohybu, a snažte se vyhýbat stresovým situacím. S trochou energie věnované těmto směrům si můžete naplánovat setkání s oslnivým měsícem, který vás čeká.

Přečtěte si také