Denní horoskop VODNÁŘE na 19. 7. 2022

Vodnář 19. 7. 2022

Vodnáři, vaše emoce se dnes mohou zdát poněkud zmatené. Možná nechápete, proč tomu tak je. Obraťte se na ostatní, aby se s vámi podělili o své myšlenky. Měli byste zjistit, že rozhovor vám pomůže utřídit si pocity. Nespěchejte. Nenechte se ostatními popohánět k tomu, abyste uvěřili něčemu, o čem tušíte, že není pravda.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie může znamenat, že k vám někdo cítí opravdovou přitažlivost, ale nechce působit příliš vlezle v případě, že v tuto chvíli nejste připraveni na vztah. Opravdu vás chce lépe poznat, ale není si jist, jak vám to začít říkat. Pokud cítíte totéž, mohli byste mu pomoci tím, že převezmete iniciativu a řeknete mu to.

Práce

Možná máte pocit, že jste dnes mimo dění. To je v pořádku. Nemusíte vždy na každém kroku vědět, co se děje se všemi kolem vás. Nepleťte se do cizích záležitostí a soustřeďte se na sebe.

Peníze

Je to týden rozvoje v oblasti vztahů. To by mohlo znamenat, že někdo, koho jste dosud váhali oslovit, je nyní pro vás jako stvořený, nebo že máte podpůrnou energii k tomu, abyste se pustili do něčeho hlubšího, ať už jde o osobní, nebo profesní záležitosti. Pokud jste usilovali o obchodní spojení, vesmír vám může pomoci. Mezitím váš domácí život potřebuje pozornost a nějaké další výdaje.

Zdraví

Máte silnou schopnost soustředit se na to, co jste si předsevzali, přesto se soustředění na svou pohodu často vyhýbáte. Pro svůj vlastní prospěch si ujasněte, co je to, co vám vyhovuje, a co pociťujete jako výzvu. Snažte se pochopit, co můžete udělat pro to, abyste si denně pomáhali. Pravidelné stravování s velkým množstvím listové zeleniny, třeba vlastnoručně připravené, a pravidelné cvičení, které hezky zapadá do vašeho každodenního rozvrhu, jsou prostředky k dosažení vašeho cíle cítit se šťastně a zdravě.

Přečtěte si také