Denní horoskop VODNÁŘE na 2. 9. 2022

Vodnář 2. 9. 2022

Vodnáři, vaše myšlenky mohou být roztříštěné a zmatené, zejména pokud jde o povinnosti, které jsou pro vás důležité. Potřebujete být disciplinovaní a soustředění, ale váš mozek může zaplnit lehkovážné tlachání. Tento druh duševního zmatku vás v mnoha situacích omezuje a ztěžuje vám vyjádření toho, co cítíte. Požádejte někoho, kdo vás dobře zná, aby vám pomohl dát těmto myšlenkám smysl.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Minulost jako by se vracela s nádechem sentimentu a nostalgie, když se znovu setkáváme s přítelem nebo milencem. Měla by to být docela zajímavá zkušenost a pravděpodobně máte nyní mnohem více společného než v minulosti. To, co se odehraje poté, může být novou kapitolou v probíhajícím dramatu.

Práce

Mluvit o věcech s ostatními lidmi bude obtížné, ale právě teď je to velmi nutné. Vzniknou třenice, ale problémy, které řešíte, už nelze držet v sobě. Musíte je dostat na stůl, aby mohlo dojít k pokroku.

Peníze

Peníze jsou pro většinu znamení jako voda, ale vy je raději používáte k tomu, abyste byli aktivní a angažovali se ve světě. To může znamenat, že peníze utrácíte za volnočasové aktivity, jako je sport a dovolená, nebo za udržování zdraví a krásy, například za členství v posilovně. V tomto týdnu se více soustředíte na to, jak můžete splatit dluhy a získat nové příznivce pro nějaký oblíbený projekt. Přemýšlejte o tom, že byste měli ušetřit 20 procent z toho, co vyděláte.

Zdraví

Pokud si ještě nevedete deník snů, je načase s tím začít. To, co vidíme ve snech, je často přímým sdělením podvědomí o nových cestách, kterými se musíme vydat. Není neobvyklé, že ve snech vidíte potraviny a formy cvičení (a další zdravotní praktiky). Věnování pozornosti těmto podvědomým vzkazům je součástí péče o sebe sama. S časem a věnovanou pozorností se v rozpoznávání těchto znamení staneme zkušenějšími. Proč být odříznutý od tak důležitého zdroje sebepoznání?

Přečtěte si také