Vodnář – horoskop na zítřejší den

Vodnář 20. 9. 2024

Pokud jste v současné době v milostném vztahu, Vodnáři, můžete zjistit, že jeden z vás cítí velkou vášeň, zatímco ten druhý ne. Udělejte kompromis. Pokud jste v současné době bez závazků, někdo, ke komu nic necítíte, by o vás mohl projevit zájem, který je více než přátelský. Je to obtížná situace, ale musíte pozornosti této osoby uhnout, aniž byste zranili její city.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obecně jste spokojeni, pokud se zdá, že vše běží jako po másle. Pokud se stane, že to tak není, nelíbí se vám to. Život je příliš krátký na to, abyste trávili čas starostmi o maličkosti. Trochu se zahloubejte.

Práce

Pokud chcete, aby se něco stalo, musíte se ozvat. Ostatní jsou dnes velmi mentálně orientovaní a nebudou věci vnímat automaticky tak, jak to dokážete vy. V komunikaci s ostatními buďte jasní a přímí. To je jediná cesta.

Peníze

Kolem vaší práce a peněz se nyní soustřeďuje zajímavá energie. Podpůrný aspekt znamená, že instituce, jako jsou společnosti vydávající kreditní karty nebo banky, se s vámi snaží spolupracovat na vytvoření komplexního plánu splácení dluhů. Pozitivní čas je také pro získávání finančních prostředků. Pokud se snažíte zbavit dluhů, je skvělá doba pro kompromis.

Zdraví

Dnes možná máte chuť na dvě protichůdné věci najednou: dobré cvičení a následně čokoládový dort. Staly se už i šílenější věci. Planetární konjunkce vás nutí na jedné straně toužit po pohodlí a bezpečí (vaše obvyklá rutina, útěcha z uznání a dalších dobrých pocitů), na druhé straně si však myslíte, že by bylo erotické a zábavné zůstat dlouho vzhůru a dělat věci, které přinášejí okamžité, hříšné potěšení. Úkolem je najít střední cestu a pozastavit se v posuzování.

Přečtěte si také