Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 9. 2022

Vodnář 24. 9. 2022

Dobré zprávy týkající se peněz by vás mohly přimět přemýšlet o osvěžení vašeho domova. Možná budete chtít vymalovat nebo přidat nějaké drobné dekorativní prvky, jako je umění nebo pokojové rostliny. Možná si dokonce budete chtít pořídit nový nábytek. To slibuje spoustu zábavy, Vodnáři, a tak do toho s vámi zapojte i členy rodiny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne znamená, že máte spoustu příležitostí promluvit si s tím, s kým jste byli tak dlouho v "lervu". Ale mluvení je dnes asi tak všechno, co se dá dělat. Je mi líto, ale ani polibek na tvář. Budete tedy muset být mimořádně kreativní, pokud jde o slova, a opravdu je nechat zaznít tak, jak byste chtěli, aby se cítil.

Práce

Ostatní lidé vás posouvají na vyšší úroveň. Místo toho, abyste se snažili s touto vlnou energie bojovat, můžete se jí poddat. Nyní je čas, abyste naplánovali svůj útok. Cítíte se mnohem divočejší než obvykle. Využijte svého vnitřního ohně.

Peníze

Kolem vaší práce a peněz se nyní soustřeďuje zajímavá energie. Podpůrný aspekt znamená, že instituce, jako jsou společnosti vydávající kreditní karty nebo banky, se s vámi snaží spolupracovat na vytvoření komplexního plánu splácení dluhů. Pozitivní čas je také pro získávání finančních prostředků. Pokud se snažíte zbavit dluhů, je to skvělá doba pro kompromis.

Zdraví

Uspokojení přirozených potřeb je přesně to, co vám tento týden lékař naordinoval. Přesně tak - máte to na starosti vy! Zkuste se zaměřit na to, co skutečně chcete, a pak si to dopřejte. Ať už je to procházka po pláži a přemýšlení o osobních záležitostech, nebo upřímný rozhovor se šéfem, některé věci si můžete zajistit jen vy. Někdy propadnete zvyku myslet si, že to, co nejhlouběji chcete, je něco nebo nějaká emoce, kterou vám mohou poskytnout pouze druzí. Probuďte se z tohoto kómatu a začněte pečovat sami o sebe!

Přečtěte si také