Denní horoskop VODNÁŘE na 26. 11. 2022

Vodnář 26. 11. 2022

Pravděpodobně se vám finančně daří lépe než po dlouhou dobu, ale stále jste možná nedosáhli některých peněžních cílů, které jste si stanovili. Na to byste mohli myslet i dnes. Pokud nebudete opatrní, mohli byste se dopracovat k nepříčetnosti. Možná by bylo produktivnější v klidu najít způsob, jak postupovat rychleji. Můžete to udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jděte do toho! Překonejte bariéru nebo překážku, která vás trápí v určitém vztahu. Pokud si vy a váš partner (současný nebo budoucí) myslíte, že stojí za to pokračovat, může to vyžadovat něco jako nadlidské úsilí, abyste se přes tuto obtíž přenesli, ale s odhodláním a sdílením od srdce k srdci je možné všechno.

Práce

Věnujte pozornost radám, které vám dávají vaši sourozenci nebo lidé, kteří se ve vašem životě chovají jako sourozenci. Tito lidé vás dobře znají a mají vám co říci k rozsahu vaší kariéry. Mohou ve vaší práci vidět věci, které vy vidět nedokážete.

Peníze

Aspekty ovlivňují váš dům romantiky, zábavy a dětí, což by mohlo způsobit, že budete roztěkaní a nesoustředění. Vesmír však ovlivní také váš dům minulých životů, karmy a institucí. Očekávejte podivnosti ze svého podvědomí, pracovního života a vztahů. To se může stát na nějakou dobu normou.

Zdraví

Měli byste si všimnout, že věci dnes kladou jen malý odpor. Ne že by vám vadila intenzita, ale je velmi důležité, abyste pili hodně vody, abyste zmírnili emocionální expanzi energie tohoto dne. Na nepostřehnutelné energetické úrovni jste zkoušeni a je velmi důležité, abyste zůstali přítomní. Pití vody vám pomůže udržet vaše emocionální já "namazané". Věřte mi.

Přečtěte si také