Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 1. 2023

Vodnář 28. 1. 2023

Vaše představivost vás s největší pravděpodobností táhne na vzdálená místa, Vodnáři, a možná se přistihnete, že neustále sníte. Někdy se může zdát, že tyto sny stojí v cestě vašemu obvyklému racionálnímu, lineárnímu způsobu řešení každodenního života. Pamatujte, že tyto sny vám byly seslány z nějakého důvodu a že byste se měli snažit pochopit a vědomě začlenit jejich poselství do svého každodenního bdělého života.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vibrace planet vybízejí k rozhovorům a hlubokému zamyšlení nad podstatou života, zejména nad vašimi milostnými vztahy. Jediné, na co byste si měli dávat pozor, je to, abyste na svého partnera (současného nebo budoucího) nepůsobili samolibě. Možná znáte odpovědi na některé své palčivější problémy, ale působit samolibě zabrání vašemu příteli naslouchat.

Práce

Včerejší útlum je za vámi. Dnes je úplně nový den. Přistupujte k němu s novým přístupem. Máte se na co těšit a máte potenciál dosáhnout ohromného množství úspěchů. Nic není nad vaše síly.

Peníze

Tento týden se budete muset vyvarovat podvodů, i když se dějí ve jménu ochrany něčích citů. Aspekty ve vašem vztahovém sektoru ukazují, že vy nebo někdo jiný může být v pokušení ohýbat pravdu při vašem společném jednání. Vložte do své komunikace více pozornosti a zodpovědnosti. Lži, bez ohledu na to, jak malé nebo dobře míněné, se vám nyní mohou vymstít a hrozí, že zničí to, co by mohlo být skvělým finančním partnerstvím.

Zdraví

Začínáte si více všímat svého těla  možná trávíte více času před zrcadlem v koupelně a kriticky analyzujete svou pleť nebo stojíte na váze a hrajete si s čísly. To není zrovna nejzdravější způsob trávení času, ale děláme to všichni. V tomto období se zvýrazní intenzita. Pití velkého množství vody vám pomůže zaměřit se na své tělo pozitivním způsobem a vyloučit toxiny.

Přečtěte si také