Celebrity

1. května 2024 11:00

David Laštovka

Kachyňa měl dceru Karolínu v sedmdesáti. Že je na ženy, by mu asi vadilo, říká Mihulová

Alena Mihulová v Show Jana Krause

Režisér Karel Kachyňa by oslavil sto let. Bohužel, zemřel necelé dva měsíce před svými osmdesátinami. Jeho životní láskou se stala o 41 let mladší herečka Alena Mihulová, s kterou měl dceru Karolínu. Konec života kvůli vážné nemoci protrpěl a smrt pro něj byla vysvobozením

První manželkou Karla Kachyni byla o čtyři roky mladší herečka Eliška Kuchařová, s nímž měl dceru Elišku, která je kostýmní výtvarnicí. Manželství však po čtrnácti letech skončilo rozvodem. Režisérova první žena zemřela na Štědrý den roku 2012 ve věku čtyřiaosmdesáti let.

Jeho další láskou se stala o jednačtyřicet let mladší herečka Alena Mihulová, s kterou se seznámil během natáčení filmu Sestřičky. Tehdy jí bylo sedmnáct let. Po desetileté známosti se vzali. Ke svatbě si stanovil zásadní podmínku, k oltáři se s ní vydá pouze tehdy, když spolu budou čekat miminko. A tak se skutečně stalo. „Dceru Karolínu jsem mu dala k sedmdesátinám,“ prozradila Mihulová v televizním dokumentu 13. komnata.

Čtěte také: Jsme občany druhé kategorie. Bezmoc a zklamání, vzkazují Cina a Krejčík poslancům

Vážná nemoc změnila jeho osobnost

Rodinného štěstí si slavný režisér moc dlouho neužil. Bojoval s vážnou nemocí, která změnila jeho osobnost. Mladá manželka mu byla po celou dobu oporou. Poslední rok a půl se o něj starala nepřetržitě. „Když někoho miluješ a den za dnem vidíš, jak odchází, není to nic proti ostatním problémům. Kdybych svůj slib, že se o něho postarám sama až do jeho smrti, nedodržela, nedokázala bych s tím žít,“ poznamenala Alena Mihulová.

Dceři Karolíně se líbí ženy. Jak to přijala rodina?

Jejich dcera Karolína ve svých osmnácti letech učinila coming out a oznámila, že se jí líbí ženy. Mihulová to přijala s pochopením. Velmi dobře přijala i její partnerku. Všechny tři žijí pod jednou střechou a dokonce společně jezdí i na dovolené. „Karolína je moje všechno,“ svěřila se herečka pyšně v pořadu Show Jana Krause (viz. úvodní video). „Vystudovala mediální studia a dělá reklamu v médiích. Herectví ji nikdy nelákalo,“ řekla o ní ještě Alena Mihulová.

Otázkou zůstává, jak by zprávu o tom, že Karolína žije se ženou, přijal Karel Kachyňa. Mihulová naznačila, že vzhledem k tomu, že byl takzvaná stará škola, měl by s tím možná problém. „Ne nadarmo se mu říkalo železnej dědek,“ uvedla herečka, která si zahrála i ve hvězdně obsazeném seriálu TV Prima Hvězdy nad hlavou.

Mohlo by vás zajímat: Matěj Stropnický měl v životě i ženy. Jeho otec byl v šoku, že je gay

Alena Mihulová s dcerou Karolínou si loni nenechaly ujít festival v Karlových Varech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.