Alena Mihulová ve Varech vyvedla dceru. Ta dohlížela na to, aby maminka jedla a pila

Alena Mihulová s dcerou Karolínou stráví léto převážně pracovně

Na filmový festival v Karlových Varech letošní rok zavítala také oblíbená herečka Alena Mihulová (58). V doprovodu dcery Karolíny se objevila na již tradiční charitativní akci, která je spojená s luxusním šampaňským. V rozhovoru pro Prima Ženy prozradily, jak si užívají společný čas na festivalu i co plánují v létě.

Do Karlových Varů herečka Alena Mihulová dorazila v doprovodu své dcery Karolíny Kachyňové. Na filmovém festivalu se rády podívají na filmy, stihnou charitativní akce a setkají se s přáteli.

„Moc si to tady užíváme jako každý rok, máme to ve Varech moc rádi. Do budoucna bychom se tady chtěly zdržet alespoň o jeden den déle, abychom stihly všechny ty krásné akce,“ prozradily na úvod.

Na akci Moët & Chandon dorazila také herečka Jitka Schneiderová:

Na Alenu Mihulovou ve Varech dohlíží dcera Karolína

Herečka přišla na akci s dcerou, která má Karlovy Vary také velmi v oblibě. „Poprvé jsem tady byla asi v deseti letech a teďka mi je devětadvacet, premiéra to nebyla. Za tu dobu jsme vynechaly zhruba tři ročníky kvůli závažným důvodům,“ řekla dcera Karolína, jejíž otcem byl známý režisér Karel Kachyňa (†79).

Čtěte také: Mihulová vzpomínala na Kachyňu. Poznala ho ještě jako dítě, nejdříve spolu 10 let chodili

Letos má Karolína ale speciální úkol. „Můj úkol tady je pouze dělat doprovod. Kontrolovat, jestli se netahají šaty po zemi, jestli jsou všechny doplňky a jestli má maminka vždy co jíst a pít, od toho jsem tady já,“ dodala Karolína.

Přes léto budou primárně pracovat

A jaké mají sympatické dámy plány na léto? „Za pár dní vyrazíme na dovolenou, mám 14 dní volno než začnu točit, tak proto jsem tady jen tři dny, abych stihla i tu dovolenou,“ přiblížila své plány na léto Alena Mihulová.

Mohlo by vás zajímat: Alena Mihulová: Že je dcera na holky? Nezaskočilo mě to! Kachyňa by to nesl hůř

„Máme velmi podobné plány. Nejprve vyrazíme na tu společnou dovolenou a já mám poté v plánu ještě řecké ostrovy. Kamarád pracuje na zaoceánské lodi tak se nejspíš podívám ještě do Řecka.  Jinak budeme odpočívat a obě dvě zejména pracovat,“ objasnila Karolína.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.