Astročlánky

29. dubna 2024 06:00

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 29. dubna 2024: Věnujte pozornost svým pocitům

Energie prostoupí čistota, jasnost a bystrý úsudek všude tam, kde potřebujete něco dořešit, ukončit nebo zrealizovat. V případě nejasností neváhejte oslovit odborníka a využijte jeho moudré rady. Co ještě andělské karty na tento týden předpovídají?

Karta na tento týden: Král vzduchu

Král vzduchu symbolizuje čistotu a pevnou víru ve vlastní schopnosti. Moudrost Krále využijete v mnoha životních oblastech. Jeho skvělé schopnosti můžete uplatnit v práci, na úřadech a také v komunikaci. Výzvy, které na vás čekají, zvládnete hravě díky skvělé intuici a vnitřní moudrosti. Pokud vás čeká setkání s důležitou osobou, oslní vás svou výřečností, nadšením a nápady, které vás mohou inspirovat k vašim vlastním cílům. Rady, které obdržíte, jsou velmi cenné a pomohou vám na cestě k úspěchu.

Nedovolte strachu, aby vás ovládal

V oblasti zdraví je kladen velký důraz na mentální a duševní pohodu. Sledujte své myšlenky a všímejte si reakcí těla. Pokud pocítíte napětí, na chvíli se zastavte a zhluboka dýchejte. Možná vás napadne věnovat se cvičení jógy, kterou spojíte s rozjímáním a meditací. Jakákoliv fyzická aktivita je dobrá, pokud ji děláte s láskou a radostí. Uvolněte mysl a najděte si čas jen pro sebe, stres je pouze potlačený strach, který vás brzdí v rozletu. Zamyslete se, proč se bojíte vykročit vpřed a zůstáváte v nevyhovujícím vztahu či pracovním prostředí. V tichu svého srdce naslouchejte odpovědi, která vám dodá odvahu a chuť ke změnám.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, se kterými je vztah radost: Ryby jsou empatické, Býci spolehliví

Komunikujte s láskou a zažijete zázraky

V oblasti lásky a vztahů je dobré mít na paměti, jak důležitá je komunikace, upřímnost a otevřené srdce. Pokud vás cokoliv trápí, hledejte ve své mysli klid, uvolněte se a promluvte s tím, koho se to týká. Klíčem k úspěchu je zdravý životní styl, čistá mysl, pozitivní naladění a radost ze života. Buďte upřímní k sobě a také k ostatním. Všechno se vám mnohonásobně vrátí zpět.

Vzduch je spojován s volností a nezávislostí, pokud toužíte někoho vlastnit, ať již partnera, přátele, nebo děti, věřte, že tímto postojem se od vás budou vaši milovaní odpojovat a vzdalovat. Dovolte si být svobodní, posilujte svou sebedůvěru a sebevědomí. Mějte na paměti, že láska k sobě je základním stavebním kamenem úspěšných vztahů. Jaký vztah máte k sobě, takový vztah se k vám také vrací, což vám mohou zrcadlit právě vaši nejbližší.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Jaký bude podle karet celý květen, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek
Štítky čistota láska výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů Doreen Virtue

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.