Znamení, která mají vysoké nároky: Panny a Váhy očekávají jen to nejlepší

Některá znamení zvěrokruhu se zkrátka s průměrem jen tak nespokojí. Od sebe, ale i od ostatních vyžadují perfektní výsledky prakticky ve všem. Kdo má podle hvězd vysoké nároky?

Kozoroh

Odhodlaný a rozhodný Kozoroh je přirozený vůdce, který očekává od sebe i od ostatních pouze dobré výsledky. Tito lidé mají neuvěřitelný drive, díky kterému se neustále ženou kupředu a jejich touha po úspěchu je obrovská. Spokojí se totiž pouze s tím nejlepším. Jsou disciplinovaní perfekcionisté, kteří si k sobě potřebují najít někoho, kdo smýšlí podobně jako oni.

Panna

Panny jsou známé tím, že nad vším dlouze přemýšlí a vše analyzují. Vynikají vysokým intelektem a v životě mají rády pořádek a přesnost. Jsou na sebe velice přísné a chtějí dosahovat pouze těch nejlepších možných výsledků. Od ostatních často očekávají to samé, což z nich dělá perfekcionistky každým coulem. Touží po kvalitě a efektivitě, což některé lidi může odradit.

Mohlo by vás zajímat: Nejžhavější znamení zvěrokruhu: S Býky a Štíry se v posteli nudit nebudete

Lev

Sebejistý a charismatický Lev má správnou dávku hrdosti a sebedůvěry. Nesnáší průměrnost a chce vynikat, tudíž nad sebou často drží pevný bič a v životě chce dosáhnout skvělých výsledků. Dělá mu radost, když ho ostatní obdivují a chválí. To je pro něj hnací motor, díky kterému neustále posouvá hranice svého úspěchu. Zkrátka a dobře si tito lidé jdou pro to nejlepší.

Váhy

Váhy jsou známé svým šarmem, vděčností a smyslem pro férovost a zodpovědnost. V životě touží po nalezení harmonie a spravedlnosti. Pokud jde o vztahy, chtějí k sobě najít někoho, s kým je bude pojit vzájemný respekt a porozumění. Spokojí se pouze s vyváženým a láskyplným partnerským vztahem.

Čtěte také: Znamení, která mají největší úspěchy v lásce: Vztahy snadno navazují Raci i Býci

Štír

Vášnivý a intenzivní Štír je neuvěřitelně nezávislý individualista. V životě potřebuje mít nad věcmi kontrolu a touží být nejlepší. To samé pak ale očekává i od ostatních, zvláště pokud jde o důvěru a věrnost. Ve vztahu vyžaduje autenticitu, upřímnost a otevřenost. S tím, kdo ho zklame, neváhá okamžitě přetrhat veškeré vazby.

Horoskopy: Tři nej


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.