Znamení, která mají vysoké nároky: Panny a Váhy očekávají jen to nejlepší

Některá znamení zvěrokruhu se zkrátka s průměrem jen tak nespokojí. Od sebe, ale i od ostatních vyžadují perfektní výsledky prakticky ve všem. Kdo má podle hvězd vysoké nároky?

Kozoroh

Odhodlaný a rozhodný Kozoroh je přirozený vůdce, který očekává od sebe i od ostatních pouze dobré výsledky. Tito lidé mají neuvěřitelný drive, díky kterému se neustále ženou kupředu a jejich touha po úspěchu je obrovská. Spokojí se totiž pouze s tím nejlepším. Jsou disciplinovaní perfekcionisté, kteří si k sobě potřebují najít někoho, kdo smýšlí podobně jako oni.

Panna

Panny jsou známé tím, že nad vším dlouze přemýšlí a vše analyzují. Vynikají vysokým intelektem a v životě mají rády pořádek a přesnost. Jsou na sebe velice přísné a chtějí dosahovat pouze těch nejlepších možných výsledků. Od ostatních často očekávají to samé, což z nich dělá perfekcionistky každým coulem. Touží po kvalitě a efektivitě, což některé lidi může odradit.

Mohlo by vás zajímat: Nejžhavější znamení zvěrokruhu: S Býky a Štíry se v posteli nudit nebudete

Lev

Sebejistý a charismatický Lev má správnou dávku hrdosti a sebedůvěry. Nesnáší průměrnost a chce vynikat, tudíž nad sebou často drží pevný bič a v životě chce dosáhnout skvělých výsledků. Dělá mu radost, když ho ostatní obdivují a chválí. To je pro něj hnací motor, díky kterému neustále posouvá hranice svého úspěchu. Zkrátka a dobře si tito lidé jdou pro to nejlepší.

Váhy

Váhy jsou známé svým šarmem, vděčností a smyslem pro férovost a zodpovědnost. V životě touží po nalezení harmonie a spravedlnosti. Pokud jde o vztahy, chtějí k sobě najít někoho, s kým je bude pojit vzájemný respekt a porozumění. Spokojí se pouze s vyváženým a láskyplným partnerským vztahem.

Čtěte také: Znamení, která mají největší úspěchy v lásce: Vztahy snadno navazují Raci i Býci

Štír

Vášnivý a intenzivní Štír je neuvěřitelně nezávislý individualista. V životě potřebuje mít nad věcmi kontrolu a touží být nejlepší. To samé pak ale očekává i od ostatních, zvláště pokud jde o důvěru a věrnost. Ve vztahu vyžaduje autenticitu, upřímnost a otevřenost. S tím, kdo ho zklame, neváhá okamžitě přetrhat veškeré vazby.

Horoskopy: Tři nej


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.