6 znamení zvěrokruhu, která vždy bojují za lásku. Když Raci a Štíři milují, tak celým srdcem

Následujících šest znamení zvěrokruhu miluje z celého srdce. Do vztahu dávají vše a city velice silně prožívají. Kdo za svou lásku vždy bojuje?

Nepatří mezi ty, kdo by se lehce vzdával. Pokud se na jejich zamilované cestě objeví nějaký ten mrak, vytáhnou deštník a počkají, až zase vyleze slunce. Nikdy se jen tak nevzdávají a za svou pravou lásku by položili život. Která znamení se za své city budou vždycky bít?

Beran

Beran se zamiluje poměrně rychle a snadno, brzy však rozliší, zda je to láska na celý život, nebo krátkodobé poblouznění. Když miluje, tak celým svým srdcem, odhodlaně a vášnivě. Za svou láskou vždy stojí a pomáhá jí překonávat veškeré překážky.

Mohlo by vás zajímat: Láska podle znamení zvěrokruhu: Jak miluje Býk, Lev nebo Střelec?

Rak

Rak je vodní znamení, které je od přírody velice pečující. Jeho láska vůči rodině a partnerům je bezkonkurenční a naprosto upřímná. Když je zamilovaný, bude za své blízké bojovat stůj co stůj. Pokud se někdo ocitne na dně, Rak mu bude poskytovat plnou podporu a lásku, aby se zase postavil na nohy.

Lev

Lev je sebejistý a vášnivý, a tak se projevuje také ve vztazích s ostatními. Své partnery vždy ochraňuje a má tendence bojovat proti jakémukoliv bezpráví. Pokud se proti jejich miláčkovi někdo ohradí, Lev ho hodně rychle zpraží. Svůj závazek bere smrtelně vážně a za svou lásku bojuje.

Štír

Štír rozhodně nebere lásku na lehkou váhu. Je to pro něj něco naprosto nenahraditelného a silného. Ke svému partnerovi je loajální a miluje velice intenzivně a neochvějně. Bránil by ho klidně před celým světem a svou lásku se mu snaží viditelně dokazovat. Pokud však zradíte jeho důvěru, neodpouští.

Čtěte také: Erotický horoskop pro ženy narozené ve znamení Štíra. Jsou to osudové milenky

Střelec

Střelec je dobrodruh a milovník. Vždy touží prozkoumat nové horizonty, aby ve vztahu udržel pomyslnou jiskru. Pokud se v životě jejich milovaného člověka něco přihodí, nenechá ho na pospas. Vždy bude stát po jeho boku a bude se ho snažit podržet, dokud mu budou síly stačit.

Kozoroh

Kozoroh je známý svou houževnatostí a smyslem pro zodpovědnost. Když se zamiluje, svůj vztah bere smrtelně vážně. O svou lásku se stará a snaží se jí poskytnout dostatek zabezpečení. Tvrdě bojuje za to, aby se jednalo o dlouhotrvající vztah.

Horoskopy: Spřízněné duše


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.