Znamení zvěrokruhu a jejich skryté sexuální touhy. Co vzruší Býky nebo Štíry?

Horoskopy: Sex a erotika

Sexuální preference každého z nás jsou tak trochu dopředu předurčené i podle hvězd. Zjistěte, co se líbí v posteli všem dvanácti znamením zvěrokruhu.

Každé znamení zvěrokruhu je trochu jiné a rozdílnost se projevuje i v sexu. Některá vodní a zemská znamení preferují pomalé a romantické milování, ohnivá zase spaluje vášeň a dravost, která zapříčiní, že dávají přednost trošku tvrdšímu aktu lásky. Odhalte skryté sexuální touhy podle horoskopu. Jak je na tom právě vaše znamení?

Beran

Berani si sex užívají a mají ho rádi často. Jsou otevření vůči experimentům a nebojí se zkoušet nové věci. Na dlouhé předehry je moc neužije, nejraději jdou hned na věc. K netrpělivým Beranům to zkrátka patří. Mají rádi divoký sex, takže tahání za vlasy, plácání a nějaké to kousání se jim bude líbit.

Býk

Býci jsou romantické duše. Preferují pomalejší tempo, láskyplné dotyky. Na milování potřebují klid a dostatek času, aby se cítili správně uvolnění. Mají rádi nejrůznější hry s pírkem nebo kostkou ledu, kterou jim budete pomalu přejíždět po těle.

Blíženci

Blíženci nesnášejí nudu, a to ani v posteli. Milují změny a zkoušení nových neokoukaných poloh. Pokud byste každou středu s nimi chtěli provozovat misionáře, rovnou na to zapomeňte. Blíženci jsou nevyzpytatelní a divocí, potřebují někoho, kdo jim po této stránce bude vyhovovat. Na postelové hrátky musejí mít však náladu, ale když na to přijde, nebrání se vůbec ničemu.

Rak

Raci jsou citliví a sex si dokážou užít pořádně jen tehdy, pokud je v něm pořádná romantika. Hluboké pohledy do očí, líbání a něžné doteky jsou pro ně to pravé ořechové. V posteli bývají spíše submisivní a rádi se zcela oddají svému partnerovi. Dokážou si ale libovat v sexuálních hrách a převlecích.

Lev

Lvi rádi v posteli i mimo ni zaujímají vůdčí pozici. V sexu jsou dominantní a nebrání se sexuálním hračkám. Potrpí si na luxus, takže hezké krajkové prádlo je dokáže pořádně rozparádit. Lvi mají rádi častý sex. Milují zavazování očí i milování na netradičních místech.

Panna

Panny jsou perfekcionistky a platí to i v sexu. Musejí mít vše do puntíku dokonalé. Sex bez dostatečné hygieny také není nic pro ně. Ačkoliv v normálním životě rády vše kontrolují, v posteli jsou pro výměnu rolí. Zkuste jim dávat nejrůznější příkazy a rozkazy. Veďte je a říkejte jim, co mají dělat, to se jim líbí.

Váhy

Váhy si sex užívají a v posteli rády zkoušejí experimentovat. Překvapivě nakloněné mohou být i švédské trojce. Rády si o milování povídají, takže s nimi můžete očekávat i sex po telefonu.

Štír

Sex je pro Štíry denní chleba. Jsou v něm zatraceně dobří a o sobě to dobře vědí. Jsou rádi dominantní a vezmou si, co chtějí. Mají rádi tvrdší sex, nevadí jim tedy ani pomůcky jako bičík, pouta a roubík. Se svým partnerem se v posteli nesmí nudit. Když ale milují, tak až za hrob.

Střelec

Střelci milují orální sex a ovládají ho opravdu mistrně, takže se s nimi v posteli můžete těšit na pořádné vzrušení a záplavu orgasmů. V ložnici si také rádi hrají a vymýšlejí nejrůznější scénáře a role.

Kozoroh

Kozorozi se v posteli rádi staví do podřízené role a nechají tedy většinu iniciativy na vás. Většinou jsou až příliš přepracovaní na to, aby vymýšleli nějaké velké rodeo ještě doma. Mají rádi, když mají věci pod kontrolou, což platí i v sexu. Většinou od nich tedy spontánní nápady příliš nečekejte. Na druhou stranu jsou to velice zdatní milenci, kteří se vás budou snažit vždy uspokojit.

Vodnář

Vodnář uvítá výstřednost a bláznivé nápady. Překvapte ho sexem v přírodě a na neobvyklých místech. Vyhledává situace, které se vymykají normálnímu způsobu života. Pokud se s ním vrhnete do víru vášně, zažijete bláznivou jízdu a sex plný překvapení a kuriozit.

Ryby

Ryby se potřebují citově napojit na svého partnera. Při sexu mívají zavřené oči, aby se naplno mohly ponořit do toho, co právě prožívají. Zavažte jim oči nebo zhasněte, to se jim bude líbit. Trvá jim dlouho, než zcela roztají, ale když vám začnou důvěřovat, dokážou si do detailů říci, co se jim líbí a co v sexu chtějí.

Kdo je podle vás v sexu nejlepší?

Mohlo by vás ještě zajímat:

Zdroj: Autorský článek a askastrology.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.