4 dvojice, kterým to v posteli klapat nebude. Jaká znamení se k sobě nehodí?

Horoskopy: Sex a erotika

Sexualita a chemie tvoří důležitou součást většiny vztahů, alespoň v jejich počátku jsou nepostradatelné. Některá znamení se k sobě ale jednoduše nehodí a při milování nenajdou společnou řeč, i když se budou hodně snažit.

Zatímco některé dvojice spolu už od začátku tvoří vášní nabitý pár, jiným to prostě nefunguje. Určitě se vám už někdy stalo, že jste potkali někoho, s kým jste si rozuměli, ale něco tomu chybělo. Nepřitahoval vás nebo tam zkrátka chybělo to pověstné „něco“… Ne každé znamení zvěrokruhu si bude vzájemně vyhovovat. A to ať už kvůli svému rozdílnému charakteru nebo sexuálním preferencím. Podívejte se, jaké jsou nejhorší sexuální dvojice podle hvězd. Samozřejmě i tady platí, že výjimka potvrzuje pravidlo, ale obecně budou mít tyto páry ke společné lásce složitější cestu.

Lev a Rak

Tato dvě znamení mají absolutně rozdílné povahy, což se promítne i v ložnici. Každý chce od života i vztahu něco jiného, v životním tempu se málo shodnou. Rak je hodně citový a stabilní, zatímco Lev je nespoutaný a spontánní. I v sexu mají odlišné potřeby a nároky. Lev bude chtít divoký sex, nebojí se nejrůznějších experimentů a rád zkouší nové věci. Rak je v tomto směru trochu více zpátečnický a raději se drží toho, co zná. Jeden do toho jde po hlavě, na druhého je tohle tempo až příliš rychlé a možná i málo citlivé.

Panna a Střelec

Dvě znamení, která na sobě nenechají nit suchou. Budou se vzájemně škádlit a dobírat. Tahle dvojice není naladěná stejně, jelikož Panna je spíše pragmatická a klidná, Střelec zase rozlítaný, společenský a pořád něco musí dělat. Jejich pošťuchování může lehce přerůst i v konflikt. A co si budeme povídat, to není úplně ideální milostná předehra. Panna jde do sexu hodně přes hlavu, takže pokud je na Střelce zrovna naštvaná, milovat se určitě nebude chtít. Jiskra mezi nimi sice funguje, ale z dlouhodobého hlediska ji bude rušit právě jejich povahová odlišnost.

Vodnář a Kozoroh

V posteli by měla fungovat jistá symbióza a pohoda. Což u těchto dvou znamení nestává zrovna často. Ztěžují jim to jejich rozdílná očekávání a odlišné povahy. Kozoroh je praktický a miluje stabilitu, Vodnář žije nezávisle a po svém. Nemá rád, když se mu něco „nakazuje“. Kozoroh je v projevování citů a lásky trochu zdrženlivý, ale když miluje, dokáže být skvělý milenec. Přesto jeho pomalé tempo může být pro Vodnáře nestravitelné, který sexualitou překypuje a nebojí se to dát najevo.

Ryby a Lev

Ani tato dvě znamení spolu v posteli nenajdou společnou řeč. Zatímco Lev jako představitel ohnivého znamení je divoký, nespoutaný a nebojí se ani drsnějšího sexu, Ryby dávají přednost romantickému a pomalému milování. Mezi nimi to nebude moc fungovat ani po stránce emocionální. Flegmatická povaha Ryby může horoucího Lva pěkně zchladit nebo otrávit. Tím slabším ve dvojici je paradoxně král zvěrokruhu Lev. Neví si rady s ufňukanou, naivní a věčně trpící Rybou, a tak otráveně odchází za většími výzvami.

Jak jste na tom v sexu s partnerem vy? Podívejte se ZDE:

Zdroj: Jehle, M.: Partnerské horoskopy, Sagittarius 2004.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.