5 znamení zvěrokruhu, která milují sex: Kdo je nejnáruživější a nikdy nemá dost?

Horoskopy: Sex a erotika

Některá znamení zvěrokruhu mají sexualitu a smyslnost v krvi. Kdo touží po sexu nejvíce? Zjistěte, s kým zažijete v posteli hotovou milostnou explozi a na koho nikdy nezapomenete.

Existují znamení, pro která je sex zkrátka důležitější než pro ta ostatní. Komu hvězdy předurčují vysokou míru sexuálního apetitu a touhy? Zjistěte, kdo patří mezi nejnáruživější znamení zvěrokruhu.

Štír

První místo zřejmě nikoho nepřekvapí. Pro Štíry je sex-appeal charakteristický a právem je v astrologii považujeme za krále sexu. Není téměř nic, co by nevyzkoušeli a do čeho by nešli. Rádi experimentují a dělají nové věci. Nikdy se s nimi nebudete nudit a pravděpodobně zažijete ten nejlepší sex v životě. Jsou velice temperamentní a v posteli jim nechybí sebevědomí. Sex několikrát denně pro ně není problém a když ho zrovna nemají, minimálně na něj myslí.

Střelec

Střelci jsou živočišní a nesnášejí nudu, a to ani v posteli. Překypují ohromnou energií, kterou vás doslova pohltí. Potrpí si na fyzickou blízkost, která je pro ně velice důležitá. Milují dobrodružství, jsou ochotní zariskovat a občas vyzkoušet i něco, do čeho by ostatní nešli. Jejich nevýhodou je občasná přelétavost. Na světě je tolik věcí, které upoutají jejich pozornost a odvedou je v myšlenkách někam jinam.

Rak

Rak miluje lásku dostávat a také dávat. Pokud se do vás zamiluje, zahrne vás nekonečným sexem. Nikdy nebude mít dost a bude vás chtít pořád a všude. Raci jsou velice loajální partneři, kteří svému protějšku prokazují naprostou oddanost. Preferují spíše romantický sex, takže nějakou divočinu od nich nečekejte.

Beran

Ohnivé znamení, které je velice impulzivní a nevadí mu drsnější typ sexu. Milování zbožňuje a potřebuje ho často. Beran je podobný milovník jako Štír, také rád experimentuje. V ložnici se s ním nejen nebudete nudit, ale zažijete i naprosto nezapomenutelné chvíle. Beran si rád užívá a sex je pro něj v životě důležitý, navíc nepatří mezi přelétavá znamení. Pokud vás skutečně miluje, je vám na sto procent věrný.

Býk

Býk je na posledním místě našeho pomyslného žebříčku. Jeho láska k sexu se ale nedá opomenout. Miluje dotyky a mazlení. Po sexu s vámi zůstane ležet v posteli a zahrne vás něžnostmi a intimnostmi, kterými vám bude dokazovat svoji věrnou lásku.

Kdo je podle vás králem milovníků?

Zdroj: Autorský text a Adams, J.: Astrologie pro ženy, Aurora 1998.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.