5 znamení zvěrokruhu, která milují sex: Kdo je nejnáruživější a nikdy nemá dost?

Horoskopy: Sex a erotika

Některá znamení zvěrokruhu mají sexualitu a smyslnost v krvi. Kdo touží po sexu nejvíce? Zjistěte, s kým zažijete v posteli hotovou milostnou explozi a na koho nikdy nezapomenete.

Existují znamení, pro která je sex zkrátka důležitější než pro ta ostatní. Komu hvězdy předurčují vysokou míru sexuálního apetitu a touhy? Zjistěte, kdo patří mezi nejnáruživější znamení zvěrokruhu.

Štír

První místo zřejmě nikoho nepřekvapí. Pro Štíry je sex-appeal charakteristický a právem je v astrologii považujeme za krále sexu. Není téměř nic, co by nevyzkoušeli a do čeho by nešli. Rádi experimentují a dělají nové věci. Nikdy se s nimi nebudete nudit a pravděpodobně zažijete ten nejlepší sex v životě. Jsou velice temperamentní a v posteli jim nechybí sebevědomí. Sex několikrát denně pro ně není problém a když ho zrovna nemají, minimálně na něj myslí.

Střelec

Střelci jsou živočišní a nesnášejí nudu, a to ani v posteli. Překypují ohromnou energií, kterou vás doslova pohltí. Potrpí si na fyzickou blízkost, která je pro ně velice důležitá. Milují dobrodružství, jsou ochotní zariskovat a občas vyzkoušet i něco, do čeho by ostatní nešli. Jejich nevýhodou je občasná přelétavost. Na světě je tolik věcí, které upoutají jejich pozornost a odvedou je v myšlenkách někam jinam.

Rak

Rak miluje lásku dostávat a také dávat. Pokud se do vás zamiluje, zahrne vás nekonečným sexem. Nikdy nebude mít dost a bude vás chtít pořád a všude. Raci jsou velice loajální partneři, kteří svému protějšku prokazují naprostou oddanost. Preferují spíše romantický sex, takže nějakou divočinu od nich nečekejte.

Beran

Ohnivé znamení, které je velice impulzivní a nevadí mu drsnější typ sexu. Milování zbožňuje a potřebuje ho často. Beran je podobný milovník jako Štír, také rád experimentuje. V ložnici se s ním nejen nebudete nudit, ale zažijete i naprosto nezapomenutelné chvíle. Beran si rád užívá a sex je pro něj v životě důležitý, navíc nepatří mezi přelétavá znamení. Pokud vás skutečně miluje, je vám na sto procent věrný.

Býk

Býk je na posledním místě našeho pomyslného žebříčku. Jeho láska k sexu se ale nedá opomenout. Miluje dotyky a mazlení. Po sexu s vámi zůstane ležet v posteli a zahrne vás něžnostmi a intimnostmi, kterými vám bude dokazovat svoji věrnou lásku.

Kdo je podle vás králem milovníků?

Zdroj: Autorský text a Adams, J.: Astrologie pro ženy, Aurora 1998.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.