Astrostyl

17. prosince 2022 05:58

Komerční sdělení , Šarlota Chmelařová

Znamení zvěrokruhu a sex: Kterým dvojicím to v posteli bude klapat nejlépe?

Každý z nás chce v lásce a sexu prožít milostné porozumění a vášeň. Chcete vědět, s kým si budete podle astrologie v posteli rozumět nejvíce? Podívejte se, které znamení zvěrokruhu se hodí právě k tomu vašemu.

Existují dvojice, jejichž kompatibilita je jednoduše mnohem lepší. Takové páry spolu v ložnici dokážou hotové divy. Základem je jejich společné nastavení a podobné energie, tzv. jedou na stejné vlně. Nesmíme ale zapomínat na jejich milostná očekávání. Někdo nesnáší stereotyp a vyhledává nová a nová vzrušení, jiný je konzervativnější a experimenty v sexu mu nevyhovují. Pokud se dva lidé shodnou, je to výhra. My vám usnadníme hledání vašeho nejlepšího sexuálního partnera a poradíme vám, s kým vám to v posteli bude klapat nejlépe.

Beran a Lev

Setkávají se dva lidé s podobným naturelem. Oba ohniví, vášniví, fyzicky zdatní. Lev více kreativní a zábavný, což Berana nesmírně oslňuje. A Lev je šťastný, že je v očích Berana tak fascinující, a o to víc září. Ohnivá znamení, která milostná vášeň přímo spaluje. Jsou draví a nebojí se experimentovat. Jejich spojení je divoké, dobrodružné a vášnivé. Beran má rád sex a nebojí se zkoušet nové věci. V tomto směru si skvěle sedne právě se Lvem. Sexuální slast zažije také se Štírem, ovšem tady to bude vyžadovat mnohem více psychologické práce na vztahu.

Býk a Panna

Ano, tihle dva se k sobě hodí. Potkávají se dvě zemská praktická znamení se smyslem pro věci na svém místě. Svým založením jsou oba klidní a vyrovnaní. Těší se z podobných hodnot v životě, milují přírodu, fyzickou práci, svůj domov a své potomky. Tato dvě znamení si sednou i v posteli. Jedná se o energeticky velice doplňující znamení. Panna dokáže Býkovi poskytnout to, po čem touží a Býk jí to umí skvěle vrátit. Chce, aby jeho drahá polovička byla spokojená, a tak jí splní vše, po čem zatouží.

Blíženci a Váhy

Dvě vzdušná znamení, dva kumpáni zvěrokruhu. Blíženec s Váhou si budou vždy rozumět, možná někdy do party přiberou i Vodnáře, ale jen v případě, kdy se nebude jednat o milenecký vztah, i když tihle dva možná i tak. Blíženci nemají rádi nudu, a to platí i v ložnici. Rádi flirtují, mluví a koketují. Musejí se dobře bavit, což se jim nejlépe povede právě ve spojení s Váhami. Oba milují pikantnosti i nemravné řeči. Nevadí jim ani převlékání do kostýmů či hraní různých rolí.

Rak a Štír

Dokonalá dvojice. Rak i Štír jsou vodní znamení, a ta si vzájemně rozumějí. Rozumějí totiž svým duším. Nic si nemusejí říkat, prostě jen o sobě vědí. Jejich empatie, intuice, schopnost proniknout do podstaty toho druhého je nekonečná. Nekonečná je i jejich fantazie a kreativita. Obě tato znamení jsou velice citlivá. Jejich emocionální pouto je natolik silné, že se díky němu dokážou v sexu dostat na naprostý vrchol. Ve vztahu se budou cítit bezpečně, uvolněně. Štír sex miluje a je pro něj velice důležitý. Milování tak pro tento pár bude na denním pořádku.

Ryby a Vodnář

Kombinace, která se může doplňovat. Vodnář Ryby miluje pro jejich magneticky přitažlivé vyzařování, smysl pro jemnost, obětavost a přizpůsobivost. Rybky naopak obdivují Vodnářovu inteligenci, originalitu jeho osobnosti. Jsou pyšné, že tenhle věčný rebel zvěrokruhu našel zalíbení v jejich submisivní a naivní povaze. Po intimní stránce panuje mezi Vodnářem a Rybami silná přitažlivost. V posteli se jim budou líbit stejné věci. Aktivnější Vodnář bude možná o kousek průbojnější, ale Ryby vše doženou svojí pověstnou milostnou oddaností.

Střelec a Kozoroh

Ohnivé znamení Střelce se potkává se zemským znamením Kozoroha. Mohlo by to klapat. Mírné teplo zemi prospívá, ta se prohřeje a začne růst a kvést. Kozoroh pod jiskřivou energií Střelce roztaje, do života se mu vpraví kromě starostí i radost, zábava. Protiklady se přitahují a v tomto případě to platí dvojnásob. Otevřený a spontánní Střelec si svou povahou umí získat introvertního Kozoroha. Ten se mu po čase otevře natolik, že spolu proniknou i do tajů božského sexu. Kozoroh se snaží být ve všem nejlepší, a tak bude vynikat i v posteli.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.