Kristýna Ryška o intimních scénách: S Dykem to šlo, pro Hese to se mnou bylo poprvé

Kristýna Ryška o milostných scénách

Herečce Kristýně Ryšce (38) se daří jak v profesním, tak v osobním životě. Jde z role do role a není nic, čeho by se zalekla. V talkshow u Honzy Dědka nyní promluvila o milostných scénách ve filmu i o rozvodu se scenáristou Matějem Podzimkem (43).

Kristýna Ryška, rozená Maléřová, později také známá jako Podzimková, se narodila v Rožnově pod Radhoštěm, kde v dětství navštěvovala dramatický kroužek a kde se prvně začal projevovat její herecký talent. Následně vystudovala konzervatoř v Ostravě.

Čtěte také: Eva Podzimková randila s Mádlem. Po narození druhého dítěte bude matkou na plný úvazek

S učením, jak nyní přiznala v talkshow Honzy Dědka, nikdy neměla problém. „Byla jsem šprtka. Na základce to ještě bylo v pohodě, ale na konzervatoři to bylo horší. Tam se šprťáctví moc nenosí. Byla jsem ta, kterou to zajímalo, na všechno jsem se doptávala a vždycky jsem uměla text. Ale moji spolužáci měli temné období, takže jsem byla ta, se kterou nikdo moc nechtěl být,“ prozradila s tím, že se spolužákem Petrem Buchtou se přímo nesnášeli, ale nyní jsou nejlepší kamarádi.

Milostné scény s Dykem si Ryška užívala

Jakmile dostudovala, ihned začala hrát. Vyzkoušela si nejrůznější role, včetně těch milostných. „Vždycky říkám, že s intimními scénami nemám problém, ale pak se mi to vrací jako bumerang. Radši už to tedy nebudu tvrdit,“ objasnila Ryška.

Mohlo by vás zajímat: Morávková otevřeně o milostné scéně s Čenským: Vykřikla jsem, zašel příliš daleko

„Když hrajete intimní scény s někým, kdo je vám nesympatický, není to příjemná práce. Ale třeba s Vojtou Dykem to šlo. Pro Oskara Hese to bylo se mnou před kamerou zase poprvé. Věděla jsem, že tohle před kamerou ještě nikdy nedělal, ale netušila jsem, jaký z toho má stres. Každý má k tomu asi jiný přístup, pro mě je nejjednodušší, když se o tom vůbec nebavíme, když si řekneme třeba: ‚Tak normálně, ne? A ať je to co nejrychleji.‘ Maximálně si domluvíme nějaké technikálie, jestli třeba nevadí, když ti sáhnu na zadek. A jde se od toho,“ dodala v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

Rozvod s Matějem Podzimkem byl hladký

Kristýna aktuálně září po boku ekonoma a šéfa folklorního souboru Jana Ryšky, s nímž má syna. Předtím byla vdaná za scenáristu Matěje Podzimka, se kterým jsou dodnes přáteli. „Náš rozvod a rozchod byl velmi klidný. Byli jsme půl roku rozvedení a ještě pořád jsme spolu žili v jednom bytě,“ uvedla herečka s tím, že párovou terapii rozhodně nepotřebovali.

„Po tom, co jsme si řekli, že půjdeme od sebe, všechno z nás spadlo a byli jsme schopni spolu komunikovat. Všichni nám říkali, že musíme všechno utnout, ale nám udělalo dobře, že jsme ten smutek strávili spolu. Bavili jsme se i o tom, kdo by se nám pro toho druhého líbil. Já jsem mu řekla, aby hlavně nebyl s žádnou herečkou, ale to se bohužel nestalo. Ježíš, Evičku mám ráda, o to vůbec nejde. A on mi řekl, že by si pro mě představoval Honzu, který byl v té době naším kamarádem a dnes je to můj muž,“ vysvětlila Kristýna s tím, že Honza byl její platonickou láskou už dávno.

Kristýna Ryška v talkshow promluvila také o rozvodu s Matějem Podzimkem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.