Celebrity

3. února 2024 06:15

David Laštovka

Eva Podzimková randila s Mádlem. Po narození druhého dítěte bude matkou na plný úvazek

Podzimková má za sebou úspěšný rok

Herečka Eva Podzimková, za svobodna Josefíková, patří mezi krásné ženy, na lásku však měla dlouho smůlu. Jejím osudovým mužem se stal až scenárista a dramaturg Matěj Podzimek. Provdala se za něj, má s ním tříletou dceru Lotu a v roce 2024 se jim narodí druhý společný potomek.

Herečka Eva Podzimková, která slaví 34. narozeniny, dlouho nemohla najít toho pravého muže, se kterým by mohla založit rodinu, po níž toužila. Vážný vztah prožila s o čtyři roky starším kolegou Jiřím Mádlem. Rozchod přišel po téměř čtyřech letech. Důvodem byly odlišné pohledy na společnou budoucnost.

Krachem skončilo i milostné vzplanutí s o pět let mladším hercem Tomášem Červinkou, se kterým se seznámila za působení ve Švandově divadle. Životní štěstí našla až po boku o devět let staršího scenáristy a dramaturga Matěje Podzimka. Když se spolu potkali, oba měli zlomená srdce. Zatímco Eva se vzpamatovávala z dalšího bolestného rozchodu, on se rozváděl s herečkou Kristýnou Maléřovou. Po roční známosti se jim narodila dcera Lota, o další rok později se vzali.

Podzimková se stane dvojnásobnou maminkou

Na začátku roku 2024 Eva v reportáži pořadu Showtime oznámila radostnou novinu. Těší se na svého druhého potomka. „Víte to jako první, protože my s manželem nejsme úplně oznamovací typy. Jsme na cestě stát se dvojnásobnými rodiči. Snažím se cvičit, lépe se o sebe starat a odpočívat,“ prozradila herečka, kterou nyní můžete každou neděli vídat na Primě v novém seriálu Sedm schodů k moci, jenž vznikl na motivy stejnojmenné knihy publicisty Josefa Klímy.

Eva počítá s tím, že se po porodu stane maminkou na plný úvazek a do práce se za každou cenu nepohrne. „Rodina to bude určitě víc vyžadovat, protože dvě děti jsou jistě rozdíl oproti jednomu dítěti,“ dodala s úsměvem rodačka z Uherského Hradiště, která před deseti lety získala nominaci na Českého lva v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli. Výrazné postavy ztvárnila rovněž v seriálech Slunečná nebo Einstein – případy nesnesitelného génia.

V seriálu Sedm schodů k moci Eva Podzimková hraje Annu Malou, která se nebojí jít si tvrdě za svým:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.