Eva Podzimková je znovu těhotná. Dcera Lota se těší na sourozence, říká herečka

Podzimková má za sebou úspěšný rok

Eva Podzimková se svěřila s radostnou novinou. S manželem, režisérem Matějem Podzimkem, čekají miminko. Jejich dvouletá dcera Lota se tak dočká sourozence, na kterého se moc těší. Herečka se už pomalu přesouvá z divadla domů, kde se plně oddává hnízdění, přípravě a klidu.

Eva Podzimková (dříve Josefíková) má za sebou úspěšný rok po pracovní stránce. Teď se svěřila s další radostnou novinou ze svého soukromí. „Jsme na cestě stát se dvojnásobnými rodiči,“ oznámila redakci Showtime herečka, která zářila například v seriálu Sedm schodů k moci, kde si zahrála hlavní roli. Seriál z politického prostředí loni trhal rekordy ve sledovanosti na platformě prima+.

Eva promluvila také o tom, jak probíhá její druhé těhotenství. „Snažím se cvičit, lépe se o sebe starat a odpočívat,“ uvedla a dodala, že tentokrát počítá s tím, že si nechá více prostoru pro rodinu. „Rodina to bude určitě víc vyžadovat, protože dvě děti je více než jedno,“ zažertovala maminka dvouleté Loty.

Čtěte také: Sedm schodů k moci: Příběh venkovské servírky, která prorazila až do vysoké politiky

Na miminko se v rodině všichni moc těší. A co dělá nastávající mamince největší radost? „Dělá mi radost dcera, jak roste, že se těší na sourozence. Všichni se těšíme na sourozence. Dělá mi radost i to, že pomaličku mizím z divadla a oddávám se hnízdění, přípravě a klidu. Dělá mi radost odpočinek,“ dodala herečka. Více o těhotenství prozradila v pořadu Showtime. Na reportáž se můžete podívat v úvodu článku.

Eva Josefíková promluvila i o své hlavní roli v seriálu Sedm schodů k moci, na který se diváci Primy mohou těšit od 28. ledna. „Je to takový nový závan na obrazovky. Ona sice nepoteče krev, ale je to opravdu nabušený seriál se skvěle napsanými charaktery, skvělými zápletkami. Hlavně se diváci nemůžou bát politiky, protože je tam také spousta romantiky, spousta různých intrik, nejen pracovních, ale i osobních. Opravdu si myslím, že si tam každý divák najde něco, co ho bude bavit a zajímat,“ nalákala ke sledování seriálu Eva, která zde ztvárnila servírku, která prorazila až do vysoké politiky.

Josef Klíma o seriálu Sedm schodů k moci:

Sdílejte článek
Štítky těhotenství mateřství Eva Josefíková Showtime Lota Sedm schodů k moci herci seriálu Sedm schodů k moci Eva Podzimková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.