Eva Podzimková je v sedmém měsíci těhotenství. Na alternativní porod se nechystá

Eva Podzimková v Show Jana Krause

Sympatická Eva Podzimková (34), dříve Josefíková, je nejen jedna z nejvyhledávanějších českých hereček, ale také milující manželka a za pár měsíců už dvojnásobná maminka. O těhotenství i své doposud největší roli Anny Malé v seriálu Sedm schodů k moci se rozpovídala v oblíbené talkshow.

Eva Podzimková aktuálně na obrazovkách televize Prima září v osmidílném seriálu Sedm schodů k moci inspirovaném několika politickými kauzami. Herečka v něm ztvárňuje roli ctižádostivé Anny, která si jde tvrdě za svým.

Čtěte také: Sedm schodů k moci: Šílený příběh z politického prostředí…

Zastává přirozený porod

„Na seriál máme dobré reakce. Jsem šťastná, že se to divákům líbí a že nám přibývají,“ prozradila na úvod show s tím, že to pro ni byla splněná vysněná role. Hrát totiž jen paní, které jsou hodné, by jí připadalo nudné. Tady je ovšem postava s každým dalším zdolaným schodem zajímavější.

Aktuálně se však krásná bruneta připravuje především na roli dvojnásobné maminky. „Jsem ve třetím trimestru neboli v sedmém měsíci, tak mě prosím moc nerozesmívejte,“ řekla s úsměvem směrem k moderátorovi a zároveň prozradila, že je zastánkyní zdraví a péče o dítě. Na žádný alternativní porod se proto nechystá. „Jedno dítě v porodnici rozené už máme, takže to nebudeme měnit,“ objasnila.

Přečtěte si: Eva Podzimková randila s Mádlem. Po narození druhého dítěte bude matkou na plný úvazek

Bydlí ve čtvrtém patře bez výtahu

Divadelní role, které má rozehrané, pomalu dokončuje a plně se věnuje přípravám na porod. „To, kdy se herečka vrátí do divadla, je velice individuální. Já jsem se vracela, když byly dceři asi tři měsíce, na takové krátké návštěvy, které potěšily. Teď si asi nechám trochu víc času,“ svěřila se se svými plány.

„Ale uvidíme, jak to budeme zvládat doma ve čtyřech. Člověk totiž nemůže počítat s tím, že všechny ty procesy budou stejné jako u prvního dítěte. Třeba naše dcera spinkala hezky, nové miminko možná nebude,“ prohlásila.

Při rozhovoru dále prozradila, že žije s manželem Matějem Podzimkem a dvouletou dcerou Lotou ve městě, a sice ve čtvrtém patře činžovního domu bez výtahu. Ve volných chvílích se ráda podívá na televizi. „Už je těžké se pustit do sledování nějakého seriálu, který má osm sérií po deseti dílech a jeden díl má hodinu. Do toho už se vůbec nepouštím. Dívám se teď na takové mikrodokumenty,“ uvedla na závěr Show Jana Krause, kterou můžete sledovat ve středu od 21:40 na Primě.

Eva Podzimková má za sebou úspěšný rok:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.