Celebrity

1. května 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Elizabeth Kopecká promluvila o toxickém vztahu. Nefrajeřte a buďte milí, vzkázala mužům

Elizabeth Kopecká promluvila o bolestivém rozchodu

Talentovaná zpěvačka Elizabeth Kopecká (29) si stále nemůže najít ideálního partnera. Půvabná brunetka je už delší dobu nezadaná a stále si hojí srdce z předchozího vztahu, který ji na dlouhou dobu poznamenal. V exkluzivním rozhovoru pro Prima Ženy nyní promluvila o toxickém vztahu, kterým si prošla, a prozradila, jak by měl vypadat její pan Božský.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week byl i letos plný inspirativních přehlídek talentovaných designérů a módních návrhářů. Přehlídky si nenechalo ujít mnoho známých tváří, včetně zpěvačky Elizabeth Kopecké, která nám poskytla rozhovor.

Čtěte také: Sharlota estetické zákroky nepodporuje: Lidé to dělají z nudy, líbí se mi autentičnost

Kdo je pro vás tou největší módní inspirací?
Docela vzhlížím k hollywoodským herečkám či zpěvačkám. Koukám tedy spíš na Západ, líbí se mi minimalistický módní styl a také to, aby to působilo smyslně.

Potrpíte si na luxusní módu?
Mám ráda luxusní módu, ale zároveň mám spoustu věcí z normální konfekce. Ráda to kombinuju. Přece jenom nepocházím z bohaté rodiny a musím si na všechno vydělat, takže pomalu a postupně si kupuju kousky, které jsem si vysnila. Víc peněz ale utrácím třeba za cestování.

Kromě udržitelné módy se v poslední době řeší téma estetických zákroků. Jaký na ně máte názor?
Já žádný takový zákrok nemám a ráda se tím chlubím. Bylo mi tedy řečeno, že už bych asi měla něco podstoupit, ale stále vyčkávám. Trochu se toho bojím. Nevím, co budu dělat ve čtyřiceti, ale aktuálně chci propagovat přirozenost a zdravý životní styl, zbytečně se nemračit a pečovat o sebe.

Co v nejbližší době plánujete?
Plánuju především novou hudbu. Aktuálně jsem vydala svoji první českou písničku Plán B a mám z toho radost. Tuhle píseň jsem si vybojovala a je o mém vlastním příběhu, o mém zlomeném srdci. Je to song pro mého bývalého kluka, ale také pro všechny ženy, které nebyly na prvním místě.

Mluvíte o zlomeném srdci. Už se vše zacelilo? Máte v současnosti někoho, kdo vám s tím pomáhá?
No, zlomené srdce... to už je asi za mnou, ale stále čerpám ze zkušeností, co se mi staly. Na obzoru úplně nikoho nevidím. Samozřejmě se rozhlížím, ale až to přijde, tak to přijde. Nějak to ale nehrotím, vyznávám kvalitu nad kvantitou, takže až to bude, zkrátka to bude. Je fajn, že se člověk umí zamilovat. Právě díky zlomenému srdci jsem zjistila, že to u mě reálné je. Všem ženám bych chtěla vzkázat, že nemá cenu si lámat hlavu, když je zrovna člověk sám.

Jak dlouho trval váš poslední vztah?
Ono to bylo velice intenzivní, nebyli jsme spolu zase tak dlouho, bylo to něco málo přes půl roku, ale bylo to velmi silné. Rychle to začalo a pak to velice dramaticky skončilo. To tak ale někdy bývá, když se člověk zamiluje a je to toxická láska. Zpětně toho ale nelituji, nebyl to pro mě správný vztah, ale byl správný pro mé hodnoty, protože jsem si díky němu uvědomila, že takhle to nechci.

Jak by měl podle vás vypadat pan Božský?
To je těžké, měl by být dokonalý, ale takový neexistuje. Měl by respektovat moje sny, měl by být hodný, milý a chytrý. Samozřejmě je také důležité, aby se mi líbil a měl charisma. Někdy kluci na holky frajeří a já si vlastně přeju jen hodného kluka, který bude milý. Vzkaz pro všechny kluky tedy je: Nefrajeřit na holky a být milý. To stačí.

Veronika Kašáková už pana Božského našla, prozradila recept na šťastné manželství:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.