Dominika Branišová o rodině s Jágrem: Dítě by ho hodně změnilo, byl by skvělý táta

Modelka Dominika Branišová tvoří s hokejistou Jaromírem Jágrem idylický pár, který si navzdory věkovému rozdílu perfektně rozumí. Není tedy divu, že při rozhovorech čím dál častěji padá otázka, Jak to má dvojice se zakládáním rodiny.

Dominka Branišová v roce 2024 oslaví 30. narozeniny. Na druhé straně hokejová legenda Jaromír Jágr nedávno na dortu sfoukl 52 svíček. Jejich věkový rozdíl jim však vrásky nedělá. Naopak jsou si v mnohém podobní a vzájemně si poskytují potřebný prostor.

Mohlo by vás zajímat: Dominika Branišová vidí Jaromíra Jágra jen ráno a večer. Máme rádi svobodu, říká

„My si oba sedíme v tom, že máme rádi svoji svobodu. Vidíme se ráno, nasnídáme se spolu a potom se vidíme až večer. Během dne si on dělá svoje věci, já si dělám svoje věci, takže bych ani nechtěla, aby byl doma a třeba na mě čekal,“ popsala v minulosti Dominika Branišová v pořadu howtime. „Protože jsem taková, že nevydržím celý den doma sedět a nic nedělat, potřebuji to mít rozmanité,“ vysvětlila modelka.

Slova o rodině

Dominika je přesvědčená o tom, že by byl její partner dobrý rodič. „Myslím, že Jarda by byl skvělý táta! To já o něm říkám vždycky... Myslím, že by ho to strašně změnilo, kdyby měl dítě. A obzvlášť kluka. Že by ho mohl vést třeba k hokeji,“ uvedla Branišová v rozhovoru pro deník Blesk. Ona sama se však na zakládání rodiny ještě necítí. „Přiznám se, že jsem ještě ve fázi, kdy si úplně neumím představit, že bych měla děti,“ prohlásila brunetka, která tak má na zakládání rodiny prozatím stejný názor jako hokejový útočník.

Čtěte také: Pocta Jágrovi: Pittsburgh vyvěsil jeho dres s číslem 68. Největší dík patřil rodičům

Jaromír Jágr se otázce na děti zatím poměrně úspěšně vyhýbá. Málokdo se totiž odváží na ni zeptat. „Možná o tom mluví a řeší to, když u toho nejsem. Ale že by mi to někdo řekl do očí, to ne,“ prohlásil se smíchem Jágr v jednom z dřívějších rozhovorů. „U chlapa je výhoda, že dítě může mít i v pozdějším věku. Já mám děti strašně moc rád. Myslím, že je pořád ještě čas. Ne moc, ale pořád je tam čas,“ uvedl hokejista. „Samozřejmě chceš tomu dítěti něco dát, věnovat se mu. V šedesáti by už asi bylo pozdě. Myslím, že rodič by s dítětem měl být aspoň do osmnácti let a dát mu základ do života. Udělat si dítě není žádné hrdinství. Ale vychovat ho správně, to je frajeřina,“ sdělil aktivní sportovec.

Jeho partnerka Dominika ho přirovnala k zesnulému zpěvákovi Karlu Gottovi. „Myslím, že je lepší, když jsou rodiče mladší, ale třeba takový Karel Gott měl taky holčičky ve starším věku,“ připomněla Branišová. „Pro ty děti je pak samozřejmě smutné, když táta odejde a ony jsou třeba ještě v pubertě. Ale Jardovi už stejně dvacet není,“ uzavřela modelka.

Co dalšího Dominika Branišová prozradila o vztahu s Jaromírem Jágrem?

Sdílejte článek
Štítky děti láska Jaromír Jágr modelka celebrity Dominika Branišová rodina vztah hokejista

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.