Celebrity

15. února 2023 20:00

Tomáš Durčák

Jágrova přítelkyně Dominika udělala z hokejové legendy influencera. On ji zaměstnal

Jaromír Jágr se stal terapeutem

Hokejová legenda Jaromír Jágr (51) od roku 2020 randí s Dominikou Branišovou (28), která se dříve aktivně věnovala modelingu. Po Jágrově boku však od této kariéry téměř upustila. Místo toho s ním spoluzaložila jeho novou značku výrobků z konopí, s níž mu organizačně velmi pomáhá a dostává údajně i štědrý plat. Bude to právě ona, kdo Jaromíra přemluví k rodině?

Velmi sledovaný pár se poprvé setkal v pražském klubu, kde Dominika dělala manažerku. Následně je dohromady dali jejich společní přátelé. O nové lásce hokejové legendy se však veřejnost podrobnosti dozvěděla až o řadu měsíců později. Jak známo, Jaromír si své soukromí poměrně striktně hlídá a novináři to až na výjimečné excesy plně respektují. Nicméně jak letos Dominika přiznala, před dvěma lety – ještě v koronavirové pandemii – se k Jaromírovi přestěhovala.

Jágr loni v Dominice našel cennou oporu

Za dva roky společného vztahu se však Dominika stala po Jágrově boku nepostradatelnou a zejména loni mu musela opakovaně být velkou oporou. Na konci roku 2021 totiž Jágrovi po dlouhém boji s leukémií zemřela neteř Naďa Kallová. V červnu se pak celému národu na moment zastavilo srdce, když se objevila informace, že měl Jaromír autonehodu a střetl se s tramvají.

„Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochrannou ruku, a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu,“ napsal na sociální sítě po nehodě Jágr, o nějž měla velký strach i Dominika. Ta největší rána však legendu české reprezentace, NHL a samozřejmě hokejového Kladna zasáhla až loni v listopadu.

Zákeřná rakovina totiž Jágrovi vzala milovaného tátu Jaromíra Jágra staršího. Ten dle rodinného přítele zemřel obklopen svou nejbližší rodinou. Pozorné oko si rovněž všimlo, že na parte Jágrova otce byla mezi nejbližšími pozůstalými jmenována právě i Dominika Branišová. Na první pohled možná drobný detail, ale rozhodně svědčící o tom, že ji Jágrova rodina už počítá mezi sebe.

Hokejista s partnerkou založil byznys

O tom, že pro Jaromíra jeho o 22 let mladší partnerka mnoho znamená, svědčí i skutečnost, že se pár loni společně pustil do podnikání. Jaromír si totiž založil firmu s vlastní značkou JJ68 by Jaromír Jágr. „Zdraví je výhra, o kterou se musí denně bojovat. JJ68 vám pomůže vítězit,“ stojí ve sloganu brandu, za nímž podle všeho stojí nejen Jágr, ale i jeho nynější partnerka.

Ta ve společnosti specializující se na prodej doplňků stravy, mimo jiné s obsahem CBD, obstarává vyřizování objednávek z e-shopu, zajišťuje jejich doručování zákazníkům a pod palcem má mít rovněž marketing a reklamu. Nedělá to však pouze z lásky. „Samozřejmě mám plat a rozhodně si nestěžuji. Jarda je štědrý,“ prozradila Dominika loni detaily o svém pracovním poměru s Jágrem pro deník Blesk.

Jágr influencer a Dominika zaměstnankyně

Jak známo, Jaromír má nejen v českém on-line prostoru poměrně velký zásah (jen na Instagramu jej sleduje přes 400 tisíc lidí), a tak ho jeho nová marketingová ředitelka – přítelkyně Dominika – velmi rychle zaměstnala. Tu se fotil, jak si kape konopný olejíček do pití, na další fotce si pochutnává na kaši s konopnými semínky anebo si s chutí dává Dominičinu bábovku, v níž nechybí kakaový proteinový prášek jeho značky.

Z Jágra se tedy tak trochu stal moderní influencer, byť některé jeho reklamní spoty z dřívějších let jsou dodnes legendární. O tom, jak se značce JJ68 daří, není nic známo a Jágr nepochybně věří, že se mu v novém byznysu bude dařit lépe než některým jeho bývalým spoluhráčům z Nagana, kteří při svých pokusech podnikat mnohdy počítali milionové ztráty.

Bude svatba?

Fakt, že se svými penězi důvěřuje Dominice a zároveň se její jméno objevilo loni na rodinném parte, pak ukazuje na možnou společnou budoucnost. Před rokem však jakékoli možné plány na svatbu rezolutně odmítla. „Mám ještě čas a on evidentně také, když vydržel bez sňatku 50 let. Není to proto něco, co bychom teď měli v plánu nebo se o tom intenzivně bavili,“ vysvětlila Jágrova přítelkyně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.