Celebrity

6. července 2022 08:14

Josef Šťastna

Jágr a Verešová zase na okamžik spolu. Setkání ve Varech bylo plné emocí

Filmový festival v Karlových Varech je příležitostí, kdy se mohou potkat lidé, kteří se roky neviděli. Na náhodné setkání upozornil také Jaromír Jágr (50), který ve Varech potkal svou dávnou lásku Andreu Verešovou (42).

„Mezi mnou a Jaromírem se hromadily různé problémy. Jsme každý úplně jiný. Už jsme si nerozuměli. Samozřejmě nás spojovalo hodně pěkných chvil. Měli jsme se a máme se dál rádi, jsme kamarádi. Prostě jsme po třech letech přišli na to, že právě neshody a hádky začínají převládat. Rozchod jsme oddalovali,“ uvedla v roce 2003 Andrea Verešová v rozhovoru pro MF Dnes, proč láska dvou lidí dojela na konečnou. Přitom Jágr s Verešovou tvořili roky pohledný a stabilní pár.

Jágr a Verešová se rozešli v dobrém

Zajímavé je, že dvojice se rozešla v přátelském duchu. Jaromír opakovaně uváděl, že na Andreu vzpomíná jen v dobrém. Ale nikdy se neviděli. Až do roku 2022.

Jaromír zveřejnil fotku z Karlových Varů, na které je vidět, že setkání přihlížela také jeho současná partnerka Dominika Branišová. Čtvrtým do party pak byl manžel slovenské modelky Daniel Volopich.

„Od 1998 do 2003 jsme se viděli skoro každý den. A pak bezmála 20 let nic. Až do neděle 3.7. 2022 na party UniCredit bank v Karlových Varech,“ napsal hokejista k fotce.

Jágrovi to po boku Verešové pořád sluší, že?

Posted by Prima ŽENY on Tuesday, July 5, 2022

Andrea Verešová se za Daniela Volopicha provdala v roce roce 2007. Dnes s manželem vychovávají dvě děti. Jaromír Jágr se neoženil a potomka nemá. Nebo o něm veřejnost neví.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.