Celebrity

28. června 2022 15:27

redakce Prima Ženy

Dominika Branišová se o Jaromíra Jágra hodně bála. Další podrobnosti o nehodě

Na konci května měla hokejová legenda Jaromír Jágr (50) nepříjemnou nehodu v centru Prahy. Se svým elektromobilem Kia se Jágr střel s tramvají a skončil v péči záchranářů. Podrobnosti k nehodě se diváci dozví ve středu večer v magazínu Autosalon.

Jaromír Jágr měl nehodu dne 25. května poblíž motolské nemocnice v Plzeňské ulici v Praze. Elektromobil značky Kia se střetl s tramvají. Slavný hokejista po nehodě uvedl, že si uvědomuje, že měl velké štěstí. Hodně se o něj bála také jeho láska Dominika Branišová.

"Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochrannou ruku, a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu," uvedl k nehodě na svých sociálních sítích sám Jágr.

Více podrobností k nehodě přinese magazín Autosalon, který stanice Prima COOL odvysílá ve středu večer.

Jaromír Jágr také promluví o svých automobilových láskách. Prozradí, zda má raději sportovní auta, nebo limuzíny. Prozradí ale hlavně řadu novinek, které se týkají jeho hodně medializované autonehody.

Diváci, kteří mají Autosalon v oblibě, se mohou těšit na otázky kolem konce spalovacích motorů v roce 2035. Nepřijdou v souvislosti s koncem spalovacích motorů o práci lidé z českých automobilových továren, které nevyrábí elektromobily? Redakce Autosalonu zajela přímo do výrobního závodu Škoda Auto, kde nově vznikají akumulátory pro elektroauta. Přímo tam reportéři zjišťovali závažnost situace.

Premiérový Autosalon bude zase velká jízda. Nezapomeňte sledovat také web www.autosalon.tv, kde se objeví bonusy k materiálům z pořadu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.