Jaromír Jágr po dlouhé době ukázal přítelkyni Dominiku. Ta zaujala hlubokým výstřihem

Hokejista Jaromír Jágr (50) v poslední době příliš do společnosti nevyrážejí. Teď ale s přítelkyní Dominikou Branišovou (28) udělali výjimku. Podívejte se, jak jim to spolu slušelo na křtu knihy bývalé modelky Evy Čerešňákové (36).

Legendární hokejový hráč Jaromír Jágr se za svou kariéru objevil po boku několika slavných žen. Nyní je už ovšem nějakou dobu šťastný po boku brunetky Dominiky Branišové. O 22 let mladší kráska se vedle Jágra objevila při příležitosti křtu knihy bývalé modelky Evy Čerešňákové, se kterou slavného hokejistu pojí dlouholeté přátelství.

Do společnosti pár vyrazil v elegantních oblecích. Dominika na sobě měla zelenkavý komplet s hlubokým výstřihem, který působil rafinovaně a sexy zároveň. „Model mám od Zuzany Lešák Černé, máme podobný styl, a co mi Zuzka vybere, tak se trefí,“ prozradila Branišová webu Super.cz. Pod sakem navíc vůbec nic neměla, aby ale neodhalila více, než by bylo chtěné, neponechala nic náhodě. „Mám to podlepené. Není toho moc vidět, ale kdyby náhodou, mám to pojištěné,“ dodala s úsměvem modelka. Jaromír na sobě měl oblek klasického střihu, ve kterém vypadal jako pravý gentleman.

Čtěte také: Přítelkyně Jágra prozradila, co spolu nejraději dělají. Věkový rozdíl neřeší

Vztah milostný i pracovní

I po více než dvou letech po společném sestěhování vypadá pár stále šťastně. „Stěhovali jsme se před dvěma lety, v době koronavirové pandemie, takže vybavování bytu nebylo úplně příjemné. Všechno jsem musela kupovat přes internet, všechno nevypadalo přesně tak, jak bych si představovala, takže se těším, až se někam pohneme a budeme byt vybavovat znovu,“ sdělila Branišová ke konci minulého roku webu Extra.cz.

Čtěte také: Přítelkyně Jaromíra Jágra oblékla svatební šaty. Mám ještě čas, říká o sňatku s  hokejistou

Modelingové kariéře už pohledná tmavovláska nevěnuje příliš času. Zaměstnává ji totiž spolupráce právě se slavným hokejistou, se kterým vytvořila značku JJ68 by Jaromír Jágr. Jak už dříve sdělila, ve firmě toho má na starosti hodně – od objednávek a rozvážek až po reklamu. Podle svých slov však za svou práci sklízí sladké ovoce v podobě nemalého platu. „Samozřejmě mám plat a rozhodně si nestěžuji. Jarda je štědrý,“ prozradila v minulosti pro deníku Blesk.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.