Celebrity

10. února 2023 05:30

Tomáš Durčák

S vraždou expřítele se Lucie Šlégr nikdy nesmířila. Štěstí našla až u legendy z Nagana

Originální seriály právě online na prima+

Lucie Šlégr (41) měla ve 22 letech skvěle nastartovaný život. Byla výbornou tanečnicí, měla milujícího partnera a dostala se do finále Miss České republiky 2004. Po jeho brutální vraždě však ze soutěže odstoupila, pronásledoval ji bulvár a propadla se do hluboké deprese. Jak dokázala o rok později korunku krásy vyhrát a najít sílu k dalšímu životu?

Její osobitý, svérázný a zdánlivě vždy optimistický či hravý způsob vyjadřování dnes ani trochu nenaznačuje, čím si doposud prošla. O to působivějším dojmem na vás začne Lucie Šlégr působit poté, co si silný příběh zejména druhé poloviny jejího dosavadního života přečtete.

Její první velkou lásku zastřelila exmanželka

Psal se rok 2004 a tenkrát ještě Lucie Králová se pečlivě chystala na finálový večer tehdejšího ročníku Miss Česká republika, kam se po několika předchozích úspěších v soutěžích krásy jako 22letá probojovala. V tu chvíli se však dozvěděla, že jejího partnera Václava Krejcárka (†34) v sídle jeho firmy střelnou zbraní zavraždila jeho exmanželka Helena Součková.

Mohlo by vás také zajímat: Vnadná miss Lucie Šlégr provokuje na dovolené. Postavu má stále výstavní

„V první chvíli jsem tomu nevěřila. Pak přišel strašný zmatek. Hned jsem se rozjela do Teplic a pak jsem si teprve uvědomila, že mám odjíždět na finále Miss ČR,“ popsala deníku Blesk svůj zřejmě nejhorší den v životě Lucie, která se následně zhroutila a ze soutěže krásy odstoupila.

Deprese překonala, se smrtí Vaška se ale nikdy nesmířila

Jak přiznala, následující měsíce pro ni byly hotovým peklem plným deprese a temna. „Tři měsíce jsem nevyšla z pokoje, maximálně na toaletu. Nekoupala jsem se, nečistila si zuby, nebyla jsem schopna ničeho. Jen jsem ležela ve tmě se staženými žaluziemi. To byly mé tři měsíce života,“ svěřila se Lucie v interview pro web Lifee.

A i když se následně dokázala s pomocí svých nejbližších ze dna zvednout a hned za rok vyhrát titul Miss České republiky, jemuž byla dřív nadosah, ve stejném rozhovoru také přiznala, že se se smrtí expřítele nikdy nesmířila. „Možná jsem zralá na nějakého odborníka, ale nikdy jsem se s tím nevyrovnala. Nikdy jsem si nepřipustila smrt jako takovou. Nebyla jsem schopná dojít na hrob,“ přiznala modelka. „Pořád to vnímám, jako by dotyčný jen odcestoval nebo se ztratil, zmizel mi ze života, ale nechci si přiznat jeho smrt,“ dodala.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Čtyři roky od vraždy bývalého partnera se Lucie v roce 2008 provdala za Zdeňka Kaufmanna (51), se kterým mají syny Roberta a Richarda. Už po zhruba dvou letech manželství však podala žádost o rozvod, z něhož se nakonec stala téměř tříletá soudní bitva. Na jejím konci však potkala svou třetí velkou lásku, která jí vydržela až dodnes.

Štěstí a klid konečně našla v náručí hokejové legendy

Že randí s bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem (51), zlatým vítězem z Nagana, poprvé přiznala v roce 2011. Šlégr byl tehdy ženatý s první manželkou Kateřinou, a tak Lucie musela počkat až do roku 2014, než si svou podobně táhlou rozvodovou bitvou prošel i on. V květnu 2015 si však pár řekl své ano a o pět let později se jim narodil chlapeček, který dostal jméno Ron. Zdá se, že Lucie konečně našla štěstí a nic jí nechybí.

Společně s potomky z předchozích manželství se v domácnosti občas starají až o čtyři děti najednou a užívají si rovněž cestování. Při loňské dovolené na Maledivách, kterou Jiří Šlégr dostal k 50. narozeninám, se ale Lucie mimo jiné na Instagramu svěřila, že děti raději nechali doma, aby si mohli užít taky čas o samotě. Vyjádřila rovněž nepochopení pro rodiče, kteří do tropických rájů vyrážejí s dětmi a pak dovolenou tráví unavení, naštvaní a bez možnosti oživit svůj sexuální život.

Trojnásobná maminka Lucie Šlégr vypadá i po čtyřicítce výborně, titul Miss České republiky rozhodně nezískala náhodou. Nedávno se však svěřila, že absolvovala svůj první – byť drobný – plastický zákrok. Uvedla zároveň, že pokud si člověk vybere správného lékaře, není se čeho bát.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.